ΟικονομίαΑρχείο

Πως θα έρθουν τουρίστες στο Άργος

Μία σημαντική εκπαιδευτική δράση αναλαμβάνουν οι καταρτιζόμενοι της ειδικότητας Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων & Επιχειρήσεων Φιλοξενίας της Τουριστικής Σχολής ΙΕΚ Πελοποννήσου στο Άργος στο πλαίσιο του μαθήματος Τουριστικό Μάρκετινγκ. 

Συγκεκριμένα αναλαμβάνουν με την καθοδήγηση της καθηγήτριας τους Αντωνίας Σούγλα (ΠΕ Οικονομικών) να καταρτίσουν επιχειρηματικό σχέδιο που θα αφορά την ανάδειξη και προβολή του τουριστικού προϊόντος του Δήμου Άργους Μυκηνών. 

Οι εργασίες θα ανατεθούν σε επίπεδο ομάδας καταρτιζομένων (ανά 4 ατόμων) και θα στηριχθούν σε πρωτογενή αλλά και βιβλιογραφική έρευνα. Στο τέλος του εξαμήνου οι εργασίες θα παρουσιαστούν στην αίθουσα εκδηλώσεων του εκπαιδευτηρίου (Κωνσταντοπούλειο Μέγαρο) στο Άργος με παρουσία καθηγητών, μαθητών -τριών αλλά και του Δημάρχου Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου. 

Σκοπός της εκπαιδευτικής αυτής δράσης είναι η απόκτηση γνώσεων με την εφαρμογή στην πράξη όλης της θεωρητικής προετοιμασίας του αντικειμένου σπουδών από ανθρώπους με φρέσκιες ιδέες που φοιτούν στην Τουριστική σχολή ΙΕΚ Πελοποννήσου και κατάγονται από το Άργος αλλά και από άλλα μέρη της Ελλάδας.