ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Σε τροχιά ανάπλασης Αιγίου και Ψαρομαχαλάς

Επί τάπητος στο προσεχές δημοτικό συμβούλιο, θα μπουν δύο έργα που αναμένεται να αλλάξουν προς το καλύτερο δύο γειτονιές του Ναυπλίου. Πρόκειται για την ανάπλαση στην οδό Αιγίου και την ανάπλαση τμημάτων του Ψαρομαχαλά, στην παλιά πόλη.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στις 18 Δεκεμβρίου ημέρα Tρίτη και ώρα 19:30μ.μ στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, με τα παρακάτω θέματα:

ΘΕΜΑ 1ο
Περί έγκρισης της αρ. 8/2018 οικονομοτεχνικής μελέτης του έργου:« Ανάπλαση τμημάτων περιοχής Ψαρομαχαλά» .

ΘΕΜΑ 2ο
Περί έγκρισης της αρ. 41/2018 οικονομοτεχνικής μελέτης του έργου:« Ανάπλαση περιοχής Αιγίου » .

ΘΕΜΑ 3ο
Περί έγκρισης υποβολής προτάσεων χρηματοδότησης των έργων (πράξεων) με τίτλους: α) Ανάπλαση τμημάτων περιοχής Ψαρομαχαλά και β) Ανάπλαση περιοχής οδού Αιγίου, στα πλαίσια της υπ’ αριθμ. 2935/30-10-2018 πρόσκλησης της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Ε.Π Περιφέρειας Πελοποννήσου στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα « Πελοπόννησος» στον άξονα προτεραιότητας 3. 

ΘΕΜΑ 4ο
Περί εφαρμογής προγράμματος δακοκτονίας έτους 2019.

ΘΕΜΑ 5ο
Περί εγκρίσεως διοργάνωσης παρουσίασης βιβλίου « Είμαστε πια πρωταθλητές » του δημοσιογράφου -συγγραφέα Βασ. Σκουντή .

ΘΕΜΑ 6ο
Περί έγκρισης πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής υπηρεσιών.

ΘΕΜΑ 7ο
Περί έγκρισης πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου « Αντικατάσταση μόνωσης στο 4ο Δημ.Σχολείο Ναυπλίου».

ΘΕΜΑ 8ο
Περί έγκριση εισόδου-εξόδου και της σχετικής σήμανσης για εγκατάσταση συσκευαστηρίου –εσπεριδοειδών – κέντρου αποθήκευσης κα διανομής στη θέση «Παλιάμπελα» στην κτηματική περιφέρεια Πλατανήτι ΔΕ Μιδέας.

ΘΕΜΑ 9ο
Περί αναμόρφωσης στοχοθεσίας έτους 2018 του Ν.Π.Δ.Δ «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ»