ΠολιτικήΑρχείο

Τι δηλώνει ο Σπύρος Στείρης για την επανεκλογή του στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ

Επανεξελέγη στην Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας ο Οικονομολόγος MSc Σπύρος Στείρης, εκπροσωπόντας την Αργολίδα μαζί με τους Δημήτρη Χρόνη και Δημήτρη Κρανιά.

O ίδιος σημειώνει για την εκλογή του:

«Μετά την επανεκλογή μου στην Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας στο 12ο Συνέδριο, το ανώτατο συλλογικό Όργανο του Κόμματος μεταξύ δύο Συνεδρίων, θα ήθελα να ευχαριστήσω εγκάρδια όλες και όλους που με στήριξαν και με στηρίζουν στη μακρόχρονη διαδρομή μου στην Νέα Δημοκρατία.

Με αφετηρία πάντοτε την Αργολίδα και κατάληξη ολάκερη την Ελλάδα που μου έδωσαν τη τιμητική θέση που κατέλαβα.

Είναι, εξάλλου, η 4η φορά που εκλέγομαι μέλος της Πολιτικής Επιτροπής από συνέδριο (2004, 2007, 2016, 2018).

Δεσμεύομαι να συνεχίσω την πορεία μου στην πολιτική με οδηγό μου τις καταστατικές αρχές του Κόμματος, όπως αυτές έχουν διαμορφωθεί στα συνέδρια.

Στο πρόσφατο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας αναδείχθηκε περίτρανα η τεράστια δυναμική του Κόμματος και η απήχηση που απέκτησε στην ελληνική κοινωνία, υπό την εμπνευσμένη ηγεσία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Όσοι στηρίξαμε από την πρώτη στιγμή τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην πορεία του για την κατάκτηση της αρχηγίας της Νέας Δημοκρατίας και την πρωθυπουργία, νιώθουμε διπλά χαρούμενοι και δικαιωμένοι. “της κληρονομιάς εμείς συνεχιστές στην κορυφή και πάλι, πάλι νικητές».

Σπύρος Στείρης