ΚοινωνίαΑρχείο

Τρεις νεκροί σε τροχαίο στην Κυπαρισσία: Απήγαγαν γυναίκα και τους καταδίωκε συγγενής της!

Μετωπική σύγκρουση δύο αυτοκινήτων σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην Εθνική Οδό Κυπαρισσίας – Πύργου στο ύψος του Καλού Νερού. Από το τροχαίο δύο οχήματα μετατράπηκαν σε άμορφες μάζες σιδερικών και τρία άτομα έχασαν ακαριαία τη ζωή τους, ενώ δύο νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας, σε κρίσιμη κατάσταση.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ένα αυτοκίνητο καταδίωκε άλλο όχημα και περίπου 300 μέτρα από τον κόμβο που υπάρχει στο σημείο, το ένα όχημα ξέφυγε από την πορεία του και συγκρούστηκε με διερχόμενο όχημα τύπου τζιπ στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με το eleftheriaonline.gr, οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για αρπαγή μιας τσιγγανοπούλας, που κατέληξε σε αυτή την απίστευτη τραγωδία. Οπως αναφέρουν οι πληροφορίες, είναι μεγάλη η πιθανότητα το μοιραίο αυτοκίνητο -το οποίο βγήκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με το τζιπ- να το καταδίωκε ένας άλλος Ρομά, ενδεχομένως συγγενής της κοπέλας που φέρεται να είχε απαχθεί.

Τα δύο αυτοκίνητα που καταδίωκε το ένα το άλλο, φαίνεται ότι έρχονταν από τη μεριά της Καλαμάτας με κατεύθυνση προς τη Ζαχάρω, αλλά στην ευθεία μετά τη διασταύρωση, ο οδηγός του προπορευόμενου οχήματος με τους πέντε επιβαίνοντες έχασε τον έλεγχο, βγήκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με το τζιπ, ενώ στη συνέχεια εξετράπη. Οι επιβαίνοντες στο τζιπ ευτυχώς είναι καλά στην υγεία τους και μόνο ο ένας τραυματίστηκε ελαφρά.

Μάλιστα, πληροφορίες από τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως μόλις λίγα μέτρα πριν σημειωθεί το τροχαίο στην Κυπαρισσία, τα δύο οχήματα πέρασαν με μεγάλη ταχύτητα αστυνομικό μπλόκο στην διασταύρωση του Καλού Νερού. Πηγές κάνουν λόγο για ένα τηλεφώνημα στο κέντρο άμεσης δράσης της Αστυνομίας για την απαγωγή της νεαρής κοπέλας, γι’ αυτό και η αστυνομική παρουσία.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο οδηγός του οχήματος που ακολουθούσε το αυτοκίνητο με τους πέντε επιβαίνοντες είναι στα χέρια της Αστυνομίας.

Τα μέχρι τώρα ανακοινώσιμα στοιχεία είναι ότι νεκροί είναι ένας 23χρονος και δυο ανήλικα (1 αγόρι και ένα κορίτσι), ενώ τραυματισμένος είναι ένας 35χρονος από το Μπανγκλαντές καθώς και ένας 18χρονος. Τα πέντε αυτά άτομα επέβαιναν στο ίδιο όχημα, ενώ στο δεύτερο όχημα βρισκόταν ένας 26χρονος Έλληνας που είναι καλά στην υγεία του.

Δείτε βίντεο από το σημείο του δυστυχήματος: