ΡεπορτάζΑρχείο

Καιρός για… σκι σε Ναύπλιο και Άργος;

Κουκουλωθείτε καλά γιατί οι θερμοκρασίες της Δευτέρας αναμένεται να είναι ακόμα και υπό του μηδενός, σχεδόν σε όλες τις περιοχές της χώρας. Βέβαια η μέρα είναι εργάσιμη και είναι και γιορτή (με ουκ ολίγες χαιρετούρες), άρα ντυθείτε ζεστά, προμηθευτείτε ομπρέλες, σκούφους, γάντια και τα σχετικά, και στην ανάγκη πάρτε μαζί σας και τα πέδιλα του σκι, για παν ενδεχόμενο…

Το νέο «φρούτο» που έρχεται από σήμερα λέγεται «Τηλέμαχος» και αναμένεται να φέρει χιόνια εκτός από την Αθήνα, και σε αρκετές περιοχές της Πελοποννήσου, από τις απογευματινές ώρες. Αν και το δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων της ΕΜΥ κάνει λόγο για χιόνια κατά τόπους, κυρίως σε ορεινά και ημιορεινά από 300 μ. υψόμετρο και πάνω, παρόλα αυτά δεν αποκλείεται να ρίξει και μερικές νιφάδες στα πεδινά.

Σε ότι αφορά την Αργολίδα σύμφωνα με τους μετεωρολόγους αναμένεται δριμύ ψύχος και πιθανές χιονοπτώσεις από το βράδυ της Δευτέρας, που κατά τόπους θα είναι πυκνές, σε υψόμετρο από 300 μέτρα και πάνω.

Οι προγνώσεις σε μετεωρολογικά site κάνουν λόγο για πιθανό χιονόνερο ή χιονόπτωση ακόμα και σε πεδινά, όπως το Ναύπλιο και το Άργος, από τις 8 το βράδυ μέχρι και λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας. Μάλιστα από την ΕΜΥ έχει υπάρξει πορτοκαλί προειδοποίηση για χιόνι και πάγο, καθώς επίσης και κίτρινη προειδοποίηση για εξαιρετικά χαμηλή θερμοκρασία.

Καιρός Δευτέρα

Καιρός Δευτέρα

Καιρός Δευτέρα