ΠολιτικήΑρχείο

Αντεπίθεση Μαντά για τα αυτόφωρα στην Περιφέρεια

Με μήνυση απάντησαν οι περιφερειακοί σύμβουλοι Απόστολος Παπαφωτίου και Γεώργιος Ρουμελιώτης στον πρώην Αντιπεριφερειάρχη Περικλή Μαντά, δίνοντας συνέχεια στην ιστορία που ξεκίνησε το πρωί με την σύλληψη του κου Ρουμελιώτη για συκοφαντική δυσφήμηση, ο οποίος στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος με εντολή της εισαγγελέως.

Σε κοινή ανακοίνωσή τους οι περιφερειακοί σύμβουλοι Γιώργος Ρουμελιώτης και Απόστολος Παπαφωτίου κάνουν λόγο για προσπάθεια ενοχοποίσης και ποινικοποίησης των καταθέσεων τους κατά του ανεξάρτητου Περιφερειακού Συμβούλου Περικλή Μαντά, ο οποίος ανταπαντά ως εξής:

«Τόσο ωραία, όσο και παράδοξη. Μη έμμισθοι Δικηγόροι της Περιφέρειας συγγράφουν δελτία τύπου υπό το Εθνόσημο και την Επωνυμία της, τα οποία υπογράφουν και διανέμουν. 

Δελτία τύπου που ανέμπνευστα επιχειρούν να υπονομεύσουν την προάσπιση της τιμής και της υπόληψής μου έναντι ψευδορκούντων μαρτύρων, που δεν θυμούνται, ούτε πια ημέρα του Μαρτίου του 2018, συνέβη ένα φανταστικό γεγονός το οποίο αντιφατικά περιγράφουν και συκοφαντικά διαδίδουν. Δελτία τύπου που με βιασύνη, νευρικότητα και θράσος, προδιαγράφουν κρίσεις της Δικαιοσύνης. Δελτία τύπου που περιέχουν μάλιστα και υποδείξεις προς άγραν εντυπώσεων. 

Η απάντηση είναι απλή και ξάστερη «Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη», σε μετάφραση: Θα τους πάω μέχρι τέλους!»