ΡεπορτάζΑρχείο

Πέρασε και δεν ακούμπησε στο Άργος η ΧΑ

Τζάμπα τόσα έξοδα να έρθουν στο Άργος, έκαναν οι χρυσαυγίτες αφού η παρουσία του κόσμου ήταν κατά πολύ μικρότερη των ταγμάτων προστασίας του αρχηγού τους, ενώ από την άλλη μεριά το αντιφασιστικό κίνημα της Αργολίδας παρουσίασε μια από τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις του στέλνοντας άπρακτους τους ακροδεξιούς.

Αν μάλιστα δεν υπήρχε ισχυρή δύναμη της αστυνομίας να προστατεύσει τον Μιχαλολιάκο, θα γύρναγε τρέχοντας στην Αθήνα, αφου κατά πολύ υποπολλαπλάσια των φασιστών παρουσία αντιφασιστών θα τους έπαιρνε στο κατόπι.

απέναντι στους φασίστες

Φαίνεται πλέον πως η ΧΑ πνέει τα λοίσθια και πως ιδεολογίες μίσους, ξενοφοβίας και διχασμού είναι απορριπτέες ακόμα και από θεωρητικά συντηρητικές κοινωνίες όπως αυτές της Αργολίδας και της Κορίνθου.

Σε κάθε περίπτωση το Άργος έδειξε πως αντιτίθεται σε φασιστικές απόψεις και έστειλε μήνυμα προς διάφορες κατευθύνσεις κυρίως και έν όψει των δημοτικών εκλογών.

Ο εκνευρισμός του Μιχαλολιάκου ήταν τέτοιος από το γιούχου των αντιφασιστών που τα έβαλε ακόμα και με τους αστυνομικούς που τον προστάτευαν.

Συγκέντρωση Χρυσής Αυγής

Κάποια στιγμή τα πράγματα πήγαν να εκτραχυνθούν χωρίς ωστόσο να συμβεί κανένα σοβαρό επεισόδιο μεταξύ των δύο πλευρών.

Σε κάθε περίπτωση η ΧΑ πολύ δύσκολα θα ξεπεράσει μια ακόμα ήττα που γνώρισε στο έδαφος της Αργολίδας, ενώ πολλοί ήδη προεξοφλούν και το κλείσιμο των γραφείων του Άργους, τα οποία ούτως ή άλλως δεν λειτουργούσαν.