ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Την κολοκυθιά παίζουν οι Δήμοι Άργους και Ναυπλιέων σε βάρος πολίτη

Μία ιστορία καθημερινής τρέλας εκτυλίσσεται στη Δαλαμανάρα όπου ένας πολίτης είχε την …ατυχία να αγοράσει ένα οικόπεδο το οποίο βρίσκεται στα σύνορα των Δήμων Ναυπλιέων και Άργους Μυκηνών. Γι’ αυτό το λόγο ο πολίτης καλείται να πληρώσει δημοτικά τέλη και στους δύο Δήμους. 

Ο ίδιος ζητά να του τοποθετηθεί ένας κάδος απορριμμάτων για την επιχείρησή του και οι δύο Δήμοι πετούν το μπαλάκι ο ένας στον άλλον. Ο Δήμος Άργους – Μυκηνών του λέει ότι αυτή η περιοχή ανήκει στο Ναύπλιο και αντίστοιχα από τον Δήμο Ναυπλιέων του λένε πως δεν μπορούν να φέρουν κάδο γιατί πληρώνει δημοτικά τέλη στο Άργος!!!

Έτσι λοιπόν ο πολίτης που είναι συνεπέστατος στις υποχρεώσεις του απέναντι και στους δύο δήμους αποφάσισε να γνωστοποιήσει το τραγελαφικό περιστατικό που βιώνει.

Την κολοκυθιά παίζουν οι Δήμοι Άργους και Ναυπλιέων

Την κολοκυθιά παίζουν οι Δήμοι Άργους και Ναυπλιέων

Την κολοκυθιά παίζουν οι Δήμοι Άργους και Ναυπλιέων

Όπως σημειώνει στα social media:

«Αγοράστηκε ένα οικόπεδο 16 στρέμματα το 2002 στη θέση Μπολάτι-Δολόντα Ρεβελιώτη που χωρίστηκε στη μέση. Ο ένας αγοραστής (εγώ) έφτιαξα αμέσως την επιχείρηση μου,ο άλλος το πούλησε και ο νέος αγοραστής έφτιαξε τις εγκαταστάσεις του το 2018.

Έχω ζητήσει έναν κάδο απορριμάτων από το 2003 και κανένας δήμος (γιατί έχω πληρώσει και στους δύο δήμους δημοτικά τέλη) δεν έχει φέρει με την δικαιολογία ότι ανήκουμε στον άλλον δήμο.

Ο καινούργιος μας γείτονας που είναι σε λειτουργία η επιχείρησή του περίπου ένα μήνα, ζήτησε από τον Δήμο Άργους-Μυκηνών ένα κάδο και του τον έφεραν αμέσως.

Εγώ παράλληλα ζητάω 13 χρόνια κάδο και η τελευταία φορά που ζήτησα ήταν το Δεκέμβριο του 2018 από τον αντιδήμαρχο καθαριότητας Άργους και μου είπε ότι αυτή η περιοχή ανήκει στο Ναύπλιο αλλά εγώ πληρώνω δημοτικά τέλη στο δήμο Άργους.Στο τμήμα καθαριότητας Ναυπλίου μου είπαν ότι ανήκει η περιοχή σε αυτούς αλλά δεν μπορούν να φέρουν κάδο γιατί πληρώνω δημοτικά τέλη στο Άργος.

Τα συμπεράσματα δικά σας για τις δημοτικές αρχές!»