ΚοινωνίαΑρχείο

Μποναμάς Δέδε σε Άργος, Επίδαυρο και Ερμιονίδα

Εγκρίθηκε χθες το ποσό των 5.700.000 ευρώ για τους τρεις δήμους της Αργολίδας, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τις ζημιές που προκλήθηκαν από τον κυκλώνα «Ζορμπά» στα τέλη του περασμένου Σεπτέμβρη. 

Όπως αναφέρει ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Γκιόλας, «εκπληρώθηκαν στο ακέραιο οι δεσμεύσεις του γενικού γραμματέα του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών Γιώργου Δέδε για την αποκατάσταση των ζημιών».

Δέδες Αργολίδα

Δέδες Αργολίδα

Συγκεκριμένα υπογράφηκαν χθες από τον Υπουργό ΥΠΟΜΕΔΙ Χρήστο Σπίρτζη οι εγκρίσεις για τις πιστώσεις που διατίθενται στους Δήμους: α) Άργους – Μυκηνών, ποσού 3.500.000€, β) Ερμιονίδας, ποσού 1.100.000€ και γ) Επιδαύρου ποσού 1.100.000 €. Τα ποσά αυτά αφορούν την υλοποίηση των έργων “Αποκατάσταση ζημιών των οδικών υποδομών και των συνοδών τους υδραυλικών έργων” και θα καλύψουν τις ζημιές που υπέστησαν οι Δήμοι από τη φυσική καταστροφή της 29ης Σεπτεμβρίου 2018.

Ο Γενικός Γραμματέας του Υ.ΠΟ.ΜΕ.ΔΙ. Γιώργος Δέδες μάλιστα, συνοδευόμενος από τον Γιάννη Γκιόλα, επισκέφθηκε εκ νέου το Άργος, καθώς επίσης και τα δημαρχεία Επιδαύρου και Ερμιονίδας για την παράδοση των σχετικών εγκριτικών πράξεων.

Δέδες Καμπόσος