ΚοινωνίαΑρχείο

Που μπαίνει απαγορευτικό από το λιμεναρχείο λόγω μαραθωνίου

Από το Λιμεναρχείο Ναυπλίου ανακοινώνεται ότι για την εύρυθμη διεξαγωγή του Μαραθωνίου Ναυπλίου, από το Σάββατο 2 Μαρτίου έως την Κυριακή 3 Μαρτίου και ώρα 3.30 μμ, απαγορεύεται η στάθμευση όλων των οχημάτων στο Νότιο προβλήτα του λιμένος Ναυπλίου και στη νοητή προέκταση αυτού προς τον Ανατολικό προβλήτα λιμένος Ναυπλίου, όπως θα σημανθεί κατάλληλα με κινητά κιγκλιδώματα.

Την Κυριακή 3 Μαρτίου, από τις 7 πμ έως τις 3.30 μμ, απαγορεύεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων σε τμήμα της χερσαίας ζώνης του λιμένα Ναυπλίου και συγκεκριμένα από την οδό Μπουμπουλίνας στο ύψος του καταστήματος “NAPOLI DI ROMANIA” έως την οδό Ναυπλίου – Νέας Κίου στο ύψος του κολυμβητηρίου. Η λοιπή κυκλοφορία εντός της χερσαίας ζώνης του λιμένος θα πραγματοποιείται κατόπιν υποδείξεων και συνδρομής στελεχών του Λιμεναρχείου.

Τυχόν έκτακτα και επείγοντα περιστατικά, που αφορούν τη μετακίνηση κατοίκων ή επισκεπτών, από τις περιοχές της πλατείας Φιλελλήνων και του Ψαρομαχαλά, θα εξυπηρετούνται διαμέσου της Χερσαίας Ζώνης Λιμένα Ναυπλίου, κατόπιν συνεννοήσεως με τους αρμόδιους γι’ αυτό βαθμοφόρους του Λιμεναρχείου Ναυπλίου.