ΠολιτικήΑρχείο

Blacklisted ο Τατούλης από τον Κυριάκο

Να στείλει ηχηρό μήνυμα νίκης στις περιφερειακές εκλογές και μάλιστα από τον πρώτο γύρο, στοχεύει η Νέα Δημοκρατία. Το ηγετικό επιτελείο θεωρεί ότι οι 13 περιφέρειες αποτελούν το κρας τεστ στο πεδίο των πολιτικών εντυπώσεων στην εκλογική αναμέτρηση. «Αν είναι δυνατόν ο ΣΥΡΙΖΑ να μην κερδίσει ούτε μία περιφέρεια» είναι η γραμμή που δίνει ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης στα στελέχη και τους ψηφοφόρους.

Στη «μαύρη λίστα» έχει βάλει τον Πέτρο Τατούλη στην περιφέρεια Πελοποννήσου που κατεβαίνει απέναντι από τον Παναγιώτη Νίκα που έχει το χρίσμα της Πειραιώς. 

«Ο Τατούλης εμφανίζεται ως Μέγας Ναπολέων, ως «ιδιοκτήτης» της Πελοποννήσου που θέλει για τον εαυτό του την περιφέρεια, για την κόρη του τη Βουλή και για την οικογένεια του τα υπόλοιπα» δήλωσε στο newpost.gr στενός συνεργάτης του προέδρου της ΝΔ. «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν ακολουθεί την τακτική ο σκοπός αγιάζει τα μέσα, ούτε βάζει την αριθμητική πάνω από τις αρχές της παράταξης» τόνισε. «Τις αρχές και αξίες της ΝΔ, τις έχει παραβιάσει ο Πέτρος Τατούλης, σε αντίθεση με τον Παναγιώτη Νίκα που είναι ένας σοβαρός άνθρωπος με επιτυχημένη αυτοδιοικητική εμπειρία. Την ώρα της κάλπης αυτό πρέπει να θυμούνται οι νεοδημοκράτες», καταλήγει.