ΚοινωνίαΑρχείο

Ποιμαντικοί και ιατρικοί προβληματισμοί ξετυλίχθηκαν στα Λευκάκια

Με αφορμή την εορτή του Αγίου Λουκά του Ιατρού, η οποία την Κυριακή 17 Μαρτίου, πραγματοποιήθηκε ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον, όπως αποδείχθηκε, ιατρικό επιστημονικό συνέδριο με τίτλο: «Σύγχρονοι ποιμαντικοί και ιατρικοί προβληματισμοί»,

Το συνέδριο διοργανώθηκε από τη Μητρόπολη Αργολίδας, σε συνεργασία με τον Ιατρικό ,τον Φαρμακευτικό και τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Αργολίδας.

Ιατρικό συνέδριο στο Ναύπλιο για την εορτή του Αγίου Λουκά

Χαιρετισμούς έκαναν ο εφημέριος του Μητροπολιτικού παρεκκλησίου του Αγίου Λουκά ,π. Δημήτριος Κρουσταλάκης, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, οι βουλευτές Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός και Γιάννης Μανιάτης, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αργολίδος  Κ. Κατσαρός, η πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αργολίδας Α. Κατσουλάκου και το μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αργολίδας. κα. Μαύρου.

Ιατρικό συνέδριο στο Ναύπλιο για την εορτή του Αγίου Λουκά

Ο Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος μιλησε για την αγάπη ως κινητήριος δύναμη της ζωής και ο καθηγητής  Χειρουργικής Γ. Παπαγεωργίου ανέλυσε το θέμα «Ο Άγιος Λουκάς ως χειρούργος».

Ιατρικό συνέδριο στο Ναύπλιο για την εορτή του Αγίου Λουκά

Ακολούθησε εισήγηση από τον Παθολόγο – Αγγειολόγο Ιωάννη Γκούβερη για τη Μηχανική Υποστήριξη παράταση ζωής ή παρεμπόδιση. Οι εργασίες του συνεδρίου λύθηκαν με συζήτηση πάνω σε Ιατρικά θέματα.