ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

8 συν 3 νέοι υποψήφιοι με Αναγνωσταρά

Έντεκα ακόμα υποψήφιους ανακοίνωσε η δημοτική παράταξη του Παναγιώτη Αναγνωσταρά «Ναύπλιο Πρωτεύουσα Ξανά». Πρόκειται για τους Μαρίνα Παναγή, Γιώργο Καρμανιόλα, Νίκο Αθανασόπουλο, Παναγιώτη Μαλεβίτη, Κώστα Νικολάου, Χαράλαμπο Γεωργόπουλο, Γιάννη Γκολέμη, Παναγιώτη Παπαγεωργόπουλο, Αγγελική Τσεκούρα, Παναγιώτη Πολύβιο, και Σταύρο Γκολέμη (οι τρεις στη φώτο από κάτω).

Υποψήφιοι Αναγνωσταρά

Οι 11 μας αυτοπαρουσιάζονται ως εξής:

Μαρίνα Παναγή

«Ονομάζομαι Μαρίνα Παναγή του Γεωργίου και είμαι 43 ετών. Είμαι παντρεμένη με τον Παναγιώτη Σάββα και έχουμε δύο κόρες 17 και 12 ετών.

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Ναύπλιο όπου αποφοίτησα από το 1ο Γενικό Λύκειο. Έπειτα, συνέχισα την τριτοβάθμια εκπαίδευση μου στο Κρατικό ΙΕΚ Ναυπλίου, στον τομέα της Οικονομίας και Διοίκησης Επιχειρήσεων. Τα έτη 1995-2003 εργάστηκα στην οικογενειακή μας επιχείρηση που ασχολείται με ιχθυοκαλλιέργειες και εμπόριο ιχθύων. Στη συνέχεια, εργάστηκα στο Αρχαιολογικό Μουσείο και κατόπιν στον Δήμο Τίρυνθας.

Από το 2008 έως και σήμερα είμαι ιδιωτική υπάλληλος σε μεγάλη ιδιωτική εταιρία στη περιοχή του Άργους. Είμαι μόνιμη κάτοικος της ιστορικής και πολιτισμικής περιοχής της Νέας Τίρυνθας από το 1998.

Δέχτηκα την τιμητική πρόταση του Παναγιώτη Αναγνωσταρά για να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της Δημοτικής Παράταξης “Ναύπλιο Πρωτεύουσα ξανά”. Ο Παναγιώτης Αναγνωσταράς έχει τεράστια εμπειρία στα Δημοτικά δρώμενα που σημαίνει ότι μαζί με την κατάρτιση και ετοιμότητα του, ο ιστορικός Δήμος Ναυπλιέων θα πάει μπροστά.

Σκοπός μου είναι να συμβάλλω με τη συμμετοχή μου στη βελτίωση της ζωής και της καθημερινότητας στη Νέα Τίρυνθα και στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ναυπλιέων.

Θα ήταν ιδιαίτερη τιμή για εμένα η ψήφος σας και η εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπο μου».

Γιώργος Καρμανιόλας

«Συνδημότισσες και συνδημότες,

η απόφαση του Παναγιώτη Αναγνωσταρά να διεκδικήσει εκ νέου το δημαρχικό θώκο, με γέμισε με χαρά. Η δεκαετή επιτυχημένη πορεία του ως δήμαρχος απέδειξε οτι είναι ένας άνθρωπος που εχει τη θέληση να δουλέψει και να αναλάβει την ευθύνη της διαχείρισης του δημου μας. Ως νέος επιχειρηματίας που ζω και εργάζομαι σ’ αυτόν τον τόπο, αγωνιώ και ενδιαφέρομαι για την αντιμετώπιση και επίλυση των προβλημάτων του,  καθώς και για την ανάπτυξή του.

Ως εκ τούτου, θεωρώ υποχρέωση μου να συμμετέχω στα κοινά του τόπου μου.

Αποδέχομαι με ιδιαίτερη τιμή την πρόταση- πρόκληση του Παναγιώτη Αναγνωσταρά και συμπορεύομαι με τον συνδυασμό “Πρωτεύουσα ξανά” ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος».

Νίκος Αθανασόπουλος

«Ονομάζομαι Νίκος Αθανασόπουλος. Γεννήθηκα το 1973 και μεγάλωσα στη Νέα Τίρυνθα όπου ζω πλέον με την οικογένεια μου. Είμαι παντρεμένος με την Βίκυ Ξυνού και ασκώ το επάγγελμα του αυτοκινητιστή. Συζητώντας με τους συγχωριανούς μου καθημερινά και γνωρίζοντας ότι πολλά προβλήματα δεν έχουν λυθεί τόσο στη Νέα Τίρυνθα όσο και γενικότερα στον Δήμο Ναυπλιέων αποδέχθηκα τη πρόταση του Παναγιώτη Αναγνωσταρά και θα συμμετέχω στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου με το συνδυασμό του».

Παναγιώτης Μαλεβίτης

«Ονομάζομαι Παναγιώτης Μαλεβίτης και είμαι κάτοικος Αγίου Ανδριανού. Με ιδιαίτερη χαρά αποδέχθηκα την πρόταση του Παναγιώτη Αναγνωσταρά για συμμετοχή στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου γνωρίζοντας ότι τόσο οι συνυποψήφιοι μου όσο και ο επικεφαλής του συνδυασμού έχουν ως μοναδικό σκοπό τη παραγωγή έργου προς όφελος των δημοτών».

Κώστας Νικολάου

«Ονομάζομαι Κώστας Νικολάου του Γεωργίου γεννηθείς στο Ανυφί Μιδέας. Υπηρετώ στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Ναυπλίου. Γνωρίζοντας και βιώνοντας καθημερινά τα προβλήματα τόσο της Δημοτικής Ενότητας Μιδέας όσο και ευρύτερα του Δήμου Ναυπλιέων αποδέχθηκα την πρόταση του Παναγιώτη Αναγνωσταρά για συμμετοχή μου στις δημοτικές εκλογές αφού γνωρίζω πολύ καλά τις ικανότητες του επικεφαλής αλλά και των συνηποψηφίων μου».

Χαράλαμπος Γεωργόπουλος

«Ονομάζομαι Γεωργόπουλος Χαράλαμπος του Γεωργίου και της Βασιλικής. Γεννήθηκα στο Ναύπλιο στις 20/6/1965. Είμαι παντρεμένος με την Σωτηρίου Βασιλική και πατέρας δύο παιδιών. Είμαι μόνιμος κάτοικος στο δημοτικό διαμέρισμα Πυργιωτίκων. Έχω διατελέσει για δύο τριετίες πρόεδρος του συνεταιρισμού Πυργιωτίκων. Ασκώ το επάγγελμα του αγρότη και είμαι πρόθυμος να συμμετέχω στις εκλογές ως υποψήφιος πρόεδρος του τοπικού διαμερίσματος των Πυργιωτίκων. Στηρίζουμε με όλες τις δυνάμεις τον συνδυασμό “Ναύπλιο Πρωτεύουσα ξανά” του υποψηφίου Δημάρχου Παναγιώτη Αναγνωσταρά»

Γιάννης Γκολέμης

«Ονομάζομαι Γιάννης Γκολέμης του Κωνσταντίνου και είμαι γεννηθείς στο Παναρήτι Μιδέας. Είμαι αστυνομικός. Γνωρίζοντας και συζητώντας καθημερινά με τους συμπολίτες μου τα προβλήματα τόσο της κοινότητας Παναρητίου όσο και ευρύτερα του Δήμου Ναυπλιέων αποφάσισα και εγώ να συμβάλλω στη προσπάθεια του Παναγιώτη Αναγνωσταρά και να θέσω υποψηφιότητα στις δημοτικές εκλογές του Μαίου με το συνδυασμό του»

Παναγιώτης Παπαγεωργόπουλος

«Ονομάζομαι Παπαγεωργόπουλος Παναγιώτης, είμαι κάτοικος Μιδέας και εν ενεργεία αξιωματικός του εμπορικού ναυτικού. Στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου θα βρίσκομαι στον συνδυασμό του κυρίου Παναγιώτη Αναγνωσταρά, αποδεχόμενος την τιμητική του πρόταση».

Αγγελική Τσεκούρα

«Ονομάζομαι Αγγελική Τσεκούρα. Γεννήθηκα το 1975 και κατοικώ στα Πυργιώτικα. Είμαι παντρεμένη με τον Παναγιώτη Παπαδόπουλο. Αποφοίτησα στο Εσπερινό Γενικό Λύκειο Ναυπλίου το έτος 2011-2012 και κατόπιν φοίτησα  στο 1.ΕΠΑΛ.ΝΑΥΠΛΙΟΥ στο τομέα Πληροφορικής και πήρα το πτυχίο το έτος 2017-2018. Είμαι ένα άτομο πολύ κοινωνικό και μου αρέσει να εμπλέκομαι στα κοινά , με ενδιαφέρει ο τόπος μου και για το καλό της πόλης μας και εν γένη του δήμου μας αποφάσισα να συμμετέχω ως υποψήφια τοπική σύμβουλος, μετά από την τιμητική πρόταση που δέχθηκα από τον συνδυασμό “Πρωτεύουσα ξανά” με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Ναυπλιέων, Παναγιώτη Αναγνωσταρά».

Παναγιώτης Πολύβιος

«Ονομάζομαι Παναγιώτης Πολύβιος. Είμαι υπάλληλος του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων, με οργανική θέση στην Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας. Στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές αποφάσισα να συμμετέχω ως Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό του Παναγιώτη Αναγνωσταρά, με μοναδικό σκοπό την ανιδιοτελή προσφορά προς τους συνδημότες μου».

Σταύρος Γκολέμης

Ονομάζομαι Σταύρος Γκολέμης. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Παναρήτι Μιδεας. Ως νέος που ζω και εργάζομαι στον τόπο μου και θέλοντας να βοηθήσω όσο μπορώ τους συνδημότες μου όσον αφορά τα προβλήματα που υπάρχουν αποφάσισα να συμμετέχω στις δημοτικές εκλογές μετά από την πρόταση του Παναγιώτη Αναγνωσταρά ο οποίος έχει αποδείξει ότι έχει τις απαραίτητες γνώσεις να διοικήσει το δήμο και να παράξει έργο