Αρχείο

Κλείνουν τα επείγοντα στο Ναύπλιο και δεν ανοίγει ρουθούνι

Την δημιουργία ενιαίου Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) στη Νοσηλευτική Μονάδα Άργους αποφάσισε η διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας, μαζί με την 6η Υγειονομική Περιφέρεια.

Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα την περαιτέρω υποβάθμιση του νοσοκομείου του Ναυπλίου, που ήδη υπολειτουργεί με πολλές ελλείψεις σε ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό.

Παρότι το θέμα φαίνεται πως είναι πολύ σοβαρό, οι μόνοι που αντιδρούν προς το παρόν είναι οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου που καταγγέλουν την εν λόγω απόφαση ως μία ακόμα προσπάθεια αποδυνάμωσης της νοσηλευτικής μονάδας.

Επίσης ρίχνουν τα βέλη τους και προς την Διευθύντρια Ιατρικής υπηρεσίας της Νοσηλευτικής Μονάδας Ναυπλίου, θεωρώντας πως επέδειξε αδράνεια και συναίνεση από την πλευρά της.

Γιατί ξεσηκώθηκαν οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου Ναυπλίου

Την ίδια στιγμή οι υποψήφιοι δήμαρχοι της περιοχής φαίνεται πως είναι απασχολημένοι με το να ανακοινώνουν υποψήφιους συμβούλους, ο αντιπεριφερειάρχης με την υποψηφιότητά του στον όμορο δήμο (που ωφελείται από αυτή την απόφαση), και οι τοπικοί βουλευτές και πολιτικοί φορείς πέρα βρέχει…

Δείτε παρακάτω την σχετική απόφαση:

Καταγγελία εργαζομένων για νοσοκομείο Ναυπλίου

Καταγγελία εργαζομένων για νοσοκομείο Ναυπλίου