ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Προσβλητικοί χαρακτηρισμοί σε Πανοβράκο προκαλούν αντίδρασή του

Αντέδρασε με δήλωσή του σε δημοσίευμα που αναφέρεται στο πρόσωπό του, ο υποψήφιος δήμαρχος Άργους Μυκηνών Γιώργος Πανοβράκος.

Τονίζει ο υποψήφιος δήμαρχος:

«Χωρίς να έχει γίνει δημοσκόπηση, χωρίς να έχει αναφερθεί το δείγμα των ανθρώπων που εκδήλωσαν την πρόθεση ψήφου τους για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, σε εφημερίδα που τα άρθρα δε φέρουν την υπογραφή και την ευθύνη του γράφοντος, έχει ήδη αποφασιστεί ο νικητής για το δήμο Άργους – Μυκηνών. 

Προκαλώντας και καλώντας με σε μια προσωπική αντιπαράθεση με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς απέναντι στο πρόσωπό μου, εγώ θα ήθελα να αναφέρω πως δεν θέλω να συμμετέχω σε λεκτικές κόντρες. Βρισκόμαστε μακριά από ακραίες απόψεις.

Μακριά από διαδικτυακές προσβολές απέναντι σε Αργείους δημότες περί εξανθρωπισμού τους με εκδηλώσεις, άρτον και θεάματα…
Κοντά στη μετριοπάθεια και στη συζήτηση. Με σεβασμό απέναντι σε συνανθρώπους και συνδημότες.

Με ικανούς και ηθικά ακέραιους δημοτικούς συμβούλους και συνεργάτες δίπλα μου, είμαστε απασχολημένοι με το να ακούμε τα προβλήματα του τόπου.

Λάμπες που δεν έχουν αλλαχθεί εδώ και χρόνια στην Κίο. Μεγάλο πρόβλημα στο Τημένιο με τις σκνίπες. Κλείσιμο του Δημοτικού Σχολείου στους Μύλους. Δημότες που παραπονιούνται για τα κατά κοινή ομολογία ακριβά δημοτικά τέλη και τέλη ύδρευσης. Με εγκαταλελειμμένα πάρκα. 

Με μαγαζιά που κλείνουν. Με ποδοσφαιρικές ομάδες του Άργους που δεν έχουν γήπεδο να προπονηθούν και να αγωνιστούν στο Άργος. Με άλλα τόσα προβλήματα που δεν είναι της παρούσης να αναφερθούν αλλά να… λυθούν.

Μακριά από πολιτικά κόμματα, θα ήθελα να τονίσω πως η τοπική αυτοδιοίκηση δεν έχει χρώματα για αυτό και είμαι σίγουρος πως μαζί θα κάνουμε μια #ΝΕΑ_Αρχη στις 26 Μαϊου».