ΡεπορτάζΑρχείο

Ζητάνε χρήματα στο όνομα υποψηφίου

Τον μπελά του έχει βρει επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται σε Άργος και Ναύπλιο και μάλιστα αποφάσισε να ασχοληθεί και με τα κοινά, από κακοποιούς που τηλεφωνούν προσποιούμενοι πως είναι αυτός και ζητούν από ξενοδοχειακές μονάδες και ενοικιαζόμενα να τους επιστραφούν χρήματα.

Ιντερνετική ληστεία

Το κόλπο

Αφού ατόνησε και έγινε γνωστό το κόλπο με το τροχαίο και την απαίτηση χρημάτων για να καλυφθεί δήθεν ο γιος ή το εγγόνι, τώρα σκαρφίστηκαν ένα κόλπο γκρόσο.

Στο όνομα γνωστού επιχειρηματία έκλειναν ένα –δυο δωμάτια με το πρόσχημα πως θα φιλοξενούσε φίλους του. Στην συνέχεια ξανατηλεφωνούσαν προσποιούμενοι πως ήταν αυτός και ζητούσαν χρήματα πίσω ως κατά λάθος καταβληθέντα. Έλεγαν πχ ότι αντί για 200 ευρώ για τα δωμάτια, κατέβαλαν μέσω του λογαριασμού τους 2000 ευρώ, πως πάτησαν ένα (0) επιπλέον και θα έπρεπε να τους επιστραφούν 1800 ευρω πίσω.

Κάποιοι επιχειρηματίες φαίνεται πως έπεσαν στην παγίδα των απατεώνων κι έτσι η απάτη έγινε γνωστή στον επιχειρηματία και υποψήφιο σύμβουλο ο οποίος χωρίς χρονοτριβή ενημέρωσε την ασφάλεια η οποία πλέον οφείλει να βρει τους απατεώνες πριν σκαρφιστούν κάτι καινούργιο.