ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Ο Ρούτουλας διαψεύδει με δήλωσή του, όσα καταγγέλλει η Τσολακίδου

Ακριβώς αντίθετες είναι οι απόψεις του αντιδημάρχου Κώστα Ρούτουλα, σχετικά με όσα κατήγγειλε η πρόεδρος του Συλλόγου Ποντίων Αργολίδας και Φίλων του Ποντιακού Ελληνισμού «Η Παναγία Σουμελά» Μαρίνα Τσολακίδου, αφού με δηλώσεις του στο anagnostis.org απαντά στην καταγγέλλουσα ότι το όνομά της προσφωνήθηκε δύο φορές, ενώ συμπληρώνει ότι διοργανωτής της εκδήλωσης με θέμα τη «Συμβολή των Ελλήνων του Εύξεινου Πόντου στην Επανάσταση του 1821», δεν ήταν ο σύλλογος, αλλά ο δήμος Ναυπλιέων και ο ΔΟΠΠΑΤ.

 Ο αντιδήμαρχος Ναυπλίου κος Κώστας Ρούτουλας, επισημαίνει ότι όλη η εκδήλωση είναι καταγεγραμμένη σε video, που έχει στη διάθεσή του και δήλωσε μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί του:

«Η κα Τσολακίδου λειτουργεί ετσιθελικά, ερήμην του συμβουλίου του συλλόγου της, προφανώς για φθηνή ψηφοθηρική τακτική, καθώς πολιτεύεται με τον κο Αναγνωσταρά, όπως πληροφορούμαι.

Η εκδήλωση με θέμα τη «Συμβολή των Ελλήνων του Εύξεινου Πόντου στην Επανάσταση του 1821», ήταν μία από τις καλύτερες εκδηλώσεις.
Είναι ψευδές ότι ήταν συνδιοργανώτρια. Συνδιοργανωτής ήταν ο δήμος Ναυπλιέων και ο ΔΟΠΠΑΤ. Παρόλα αυτά δόθηκε ευχαρίστως χρόνος πέραν του συμφωνημένου  στο Σύλλογο Ποντίων Αργολίδας και Φίλων του Ποντιακού Ελληνισμού «Η Παναγία Σουμελά». 

Η κα Τσολακίδου προσφωνήθηκε με την ιδιότητά της ως προέδρου και με το όνομά της δύο φορές, με διατύπωση εκ μέρους μου, ευχών για καλή θητεία στην προεδρία το συλλόγου και με τη διαβεβαίωση μου ότι θα είμαστε στο πλευρό τους για οποιοδήποτε επόμενη αιτούμενη εκδήλωση τους ».

Να σημειωθεί ότι η καταγγελία της προέδρου έγινε το μεσημέρι της Κυριακής (4.18μμ) μέσω email στα Μέσα Ενημέρωσης και δημοσιεύτηκε. Με νεότερο μήνυμά της μισή ώρα αργότερα (5.13μμ), εστάλει ξανά η ίδια ανακοίνωση με την ένδειξη «Να μην ανεβεί ακόμα», χωρίς να διευκρινίζει τί ακριβώς εννοεί και τί μεσολάβησε, αφού είχε ήδη δημοσιοποιηθεί άμεσα σε αρκετά ΜΜΕ.