ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Ο Δέδες ανασκουμπώνει μανίκια για το δεύτερο γύρο

Κάθε μέρα σε μια πόλη – κάθε ώρα σε μια συνοικία, θα είναι από εδώ και πέρα η μέθοδος που θα εφαρμόσει και ο τρόπος που θα κινηθεί μέχρι τις Περιφερειακές εκλογές. Ο Γιώργος Δέδες, ξεκίνησε την προεκλογική του πορεία, με στόχο να δείξει τη διαφορά του από τους πολιτικούς αντιπάλους του.

Στόχος του υποψήφιου Περιφερειάρχη είναι να δώσει βάρος στον πολιτικό λόγο, χωρίς εντάσεις.

Όπως λένε κύκλοι του, ο στόχος είναι υψηλός και εφικτός, αφού έχει τη μαγιά και την εμπειρία για να μπορέσει να «χτυπήσει» το δεύτερο γύρο:

«Όραμα, που θα υπερβαίνει την καθημερινότητα και θα απαντά στην οικοδόμηση της Πελοποννήσου στον 21ο αιώνα. Γιατί είναι ευκαιρία το ορόσημο να γίνει και εφαλτήριο προς μια νέα επανάσταση, κοινωνική και οικονομική, με νέους δρόμους ανάπτυξης και ευημερίας για την περιοχή, αλλά και για την πατρίδα μας» επισημαίνει ο ίδιος.

Αυτό είναι και το κεντρικό νόημα της παράταξης με το όνομα «Νέοι Δρόμοι» που θα διεκδικήσει την επιλογή των Πελοποννήσιων στις επικείμενες Περιφερειακές εκλογές

Ήδη ο Γιώργος Δέδες, με άρθρο του δίνει το στίγμα των προθέσεών του και της πολιτικής του. Μιλά για ανάπτυξη με εμπειρία, σχέδιο και αποφασιστικότητα και δεσμεύεται «στην έννοια της συναίνεσης – που είναι απαραίτητη για να προχωρούν τα σημαντικά, λόγω της απλής αναλογικής».

Το αμέσως προσεχές διάστημα πρόκειται να ανοίξει εκλογικά κέντρα, και να έρθει πιο κοντά με τον κόσμο.