ΡεπορτάζΑρχείο

«Τα βρίσκουν» στα έντυπα Καμπόσος και Χειβιδόπουλος

Όχι δεν θα πάψει «ο Δημότης» να είναι έντυπο της νεολαίας Καμπόσου, όμως θα αποκτήσει αδελφάκι ή καλύτερα ξαδελφάκι αφού η υπό έκδοση εφημερίδα του Χειβιδόπουλου θα ενσωματωθεί στον «Δημότη», δηλαδή η εφημερίδα δεν θα έχει οπισθόφυλλο αλλά δυο πρωτοσέλιδα. Από την μια μεριά θα είναι «Ο Δημότης» και από την άλλη, αν την γυρίσεις ανάσκελα, «Ο Πολίτης».

Όπως ανέφεραν σε κοινή τους ανακοίνωση, στόχος τους είναι η μείωση του κόστους εκτύπωσης και διανομής, ο περιορισμός της ρύπανσης στους δρόμους του δήμου, αφού πολλοί τις εκλαμβάνουν ως διαφημιστικό έντυπο και δεν τις μαζεύουν από την εξώπορτα του σπιτιού τους, και τρίτο η πληρέστερη ενημέρωση του πολίτη αφού θα έχουν τις θέσεις των δύο σε ένα έντυπο και θα μπορούν να κάνουν εύκολα συγκρίσεις.

Γιώργος Πανοβράκος

Αντιδράσεις υπήρξαν μόνο από πλευράς του κ. Πανοβράκου, ο οποίος κατήγγειλε την συνεργασία των δύο ως τραστ που αποσκοπεί στην δική του πολιτική απομόνωση και στην δημιουργία ενός δίπολου το οποίο θα συντριβεί στην κάλπη του Μαΐου.

Από πλευράς της δημοτικής κίνησης του ΚΚΕ, ο κ. Θεοδοσίου κάλεσε τους ψηφοφόρους του να μην εμπιστεύονται κανένα άλλο έντυπο πέρα από την И́скра και να μην παρασύρονται από την ΙΣΚΡΑ του Λαφαζάνη.

Καλό μήνα!
(1-4-2019)