ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Ανυπόστατα τα όσα γράφονται για απόσυρση Σαλεσιώτη

Διαψεύδει δημοσίευμα που τον φέρει να μην συμπληρώνει ψηφοδέλτιο και να αποσύρεται από τις δημοτικές εκλογές, ο Τάσος Σαλεσιώτης, κάνοντας λόγο για πανικό των άλλων παρατάξεων, και κυρίως της πλευράς Κωστούρου.

Όπως σημειώνει ο επικεφαλής της παράταξης «Ναυπλία Πρωτεύουσα»:

«Με έκπληξη διάβασα σε περίεργο δημοσίευμα, ότι «σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ο επικεφαλής της παράταξης “Ναυπλία πρωτεύουσα” Τάσος Σαλεσιώτης, αδυνατεί να συμπληρώσει το ψηφοδέλτιό του και υπάρχει ανοικτό ενδεχόμενο αποχώρησής του από την εκλογική μάχη».

Ενημερώνω λοιπόν ότι, ο πανικός στον οποίο βρίσκεται -κυρίως- η παράταξη που κυβερνά τον Δήμο Ναυπλιέων αλλά και η άλλη που ευελπιστεί με τις ίδιες ακριβώς μεθόδους να ξανακυβερνήσει, είναι πλέον έκδηλος. Η παράταξή μας, σεμνά και αθόρυβα, μακριά από συμπεριφορές που θυμίζουν παρέλαση καρναβαλιστών, χτίζει το δυνατό της ψηφοδέλτιο βρίσκοντας -είναι αλήθεια- πολλές αντιστάσεις που οφείλονται στις απειλές ή και στις σκοπιμότητες των αντιπάλων.

Δεν έχω μάθει να εγκαταλείπω ΚΑΜΙΑ μάχη, όσο δύσκολη κι αν φαίνεται. Πόσο μάλλον τώρα, που η πλειοψηφία των δημοτών, αηδιασμένη και κουρασμένη από την παντελή ανυπαρξία έργων και τις συμπεριφορές των αλαζόνων και υπέρμετρα φιλόδοξων ηγετίσκων, στρέφεται αργά και σταθερά προς το μέρος μας».