ΚοινωνίαΑρχείο

Προσπάθησε να φολιάσει σκυλίτσα στο Ναύπλιο μπροστά στον ιδιοκτήτη της!

Πολύ κοντά στη σύλληψη του δράστη και μάλιστα επ’ αυτοφόρω έφθασε ένας ιδιοκτήτης σκυλιού στην παλιά πόλη του Ναυπλίου, γύρω στις 7 το απόγευμα της Παρασκευής.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλονται από αυτόπτες, ένας νεαρός άνδρας γύρω στα 30-35, επιχείρησε να φολιάσει το δεσποζόμενο ζώο, χωρίς επιτυχία καθώς έγινε αντιληπτός. Ωστόσο οι προσπάθειες που έγιναν για την σύλληψή του απέβησαν τελικά άκαρπες. Παρόλα αυτά υπάρχει πλήρης περιγραφή του, ενδεχομένως και υλικό από κάμερες.  

Ο ίδιος ο ιδιοκτήτης της σκυλίτσας έγραψε στα social media:

Aλλοδαπός γύρω στα 30-35, καλοστεκούμενος, ύψους 1,70-1,75, φαλακρός, μικρά, κοκκάλινα, παραλληλόγραμμα γυαλάκια, μπλε πουλόβερ, δερμάτινο, σκούρο καφέ μπουφάν, μαύρο- μπλε τζιν, παππούτσια καουμπόυ, προσπάθησε να φολιάσει την σκύλα μου μέσα στην παλιά πόλη. Πέταξε μια σακκούλα με συσκευασία ζαμπόν, κάνοντας μια τρύπα στη μέση για να βάλει την φόλα. Τον έπιασαν οι κάμερες, κατέβηκα, τον έπιασα να ανεβαίνει στην Ιατρού και να φεύγει προς την Φωτομαρά. Τον τράβηξα να πάμε να τσεκάρουμε τί πέταξε και μου ξέφυγε. Έχετε το νου σας. Τον έχω ξαναπροσέξει στη γειτονιά μου, στον Άγιο Γεώργιο. Να το πιάσουμε το ρεμάλι.