ΚοινωνίαΑρχείο

Μαρτυρία σοκ για το τροχαίο στα Λευκάκια: «Μόλις το αυτοκίνητο πάτησε στα νερά… εξαφανίστηκε» (Vid)

Ο σύντροφος της 20χρονης Νεκταρίας που έχασε τη ζωή της τα ξημερώματα της Τρίτης (16/4) στα Λευκάκια Ναυπλίου, περιγράφει πως από τη μια στιγμή στην άλλη έχασε το άλλο του μισό, πως τα όνειρά τους έσβησαν ξαφνικά μέσα στις στραπατσαρισμένες λαμαρίνες του αυτοκινήτου του. 

Το ρεπορτάζ του Star επιβεβαιώνει τα όσα πρώτοι αποκαλύψαμε για την ιδιαιτερότητα που παρουσιάζει ο δρόμος στο συγκεκριμένο σημείο κάθε φορά που βρέχει. Σύμφωνα με περίοικους και διερχόμενους οδηγούς, στο σημείο όπου το κορίτσι έχασε τον έλεγχο υπήρχε μία λακκούβα με νερά, καθώς λίγες ώρες πριν είχε βρέξει. Το αυτοκίνητο καβάλησε το κράσπεδο και ξεκίνησε μία τρελή πορεία 100 μέτρων ξηλώνοντας ότι έβρισκε στο πέρασμά του.

«Μόλις το αυτοκίνητο πάτησε στα νερά εξαφανίστηκε», είπε αυτόπτης μάρτυρας στον σύντροφο της άτυχης κοπέλας.

«Είναι γούβα εδώ πέρα, δεν φεύγουν τα νερά εύκολα, αργούν να φύγουν, και γλιστράει το αμάξι, ειδικά άμα δεν έχει και λάστιχα», σημειώνει περίοικος, μιλώντας στην δημοσιογράφο Κατερίνα Ρίστα.

 

Έχοντας λάβει αυτές τις πληροφορίες, θέσαμε εξ’ αρχής το ερώτημα, την επομένη του τροχαίου, εστιάζοντας στο γεγονός πως στο συγκεκριμένο σημείο λιμνάζουν νερά κάθε φορά που βρέχει, λόγω κακοτεχνίας του οδοστρώματος.

Την προηγούμενη μέρα είχε βρέξει και είχαν αναπτυχθεί λιμνάζοντα νερά ακριβώς σε αυτό το σημείο του οδοστρώματος, σύμφωνα με όσα είπαν διερχόμενοι οδηγοί στο anagnostis.org από την πρώτη στιγμή. 

Τί προκάλεσε το τροχαίο με θύμα την 20χρονη στα Λευκάκια;

Σε κάθε περίπτωση φως στα αίτια του τροχαίου θα ρίξει το πόρισμα των εμπειρογνωμόνων και της τροχαίας, το οποίο αναμένεται να συνταχθεί τις επόμενες εβδομάδες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

– Συγκλονισμένος ο σύντροφος της 20χρονης Νεκταρίας – Τι αποκαλύπτει για το μοιραίο βράδυ

– Λύγισε ο αδερφός της 20χρονης καλλονής που πέθανε από το φρικτό τροχαίο στα Λευκάκια