ΡεπορτάζΑρχείο

Κάποιοι σκαφάτοι μετέτρεψαν σε χωματερή το λιμάνι του Ναυπλίου (Pics)

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε χθες το 6ο Mediterranean Yacht Show, το οποίο διοργανώθηκε από τον Ελληνικό Σύνδεσμο Θαλάσσιου Τουρισμού, υπό την αιγίδα του Δήμου Ναυπλιέων. 

Περισσότεροι από 450 εμπορικοί επισκέπτες από 31 χώρες είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα σκάφη που είναι διαθέσιμα προς ναύλωση, να γνωρίσουν τα πληρώματά τους και να ενημερωθούν για τις δυνατότητες και τις επιλογές που προσφέρουν.

Το φετινό Mediterranean Yacht Show μέτρησε 102 εγγεγραμμένα επανδρωμένα επαγγελματικά σκάφη αναψυχής συνολικού αθροιστικού μήκους που ξεπερνούσε τα 3,5 χλμ, τα οποία την κατέστησαν για μια ακόμη φορά τη μεγαλύτερη διεθνώς έκθεση του είδους της σε αριθμό συμμετοχών και συνολικό μήκος σκαφών.

Εκτός όμως από το λαμπερό κομμάτι της έκθεσης κάποιοι «σκαφάτοι» δεν άφησαν τις κακές τους συνήθειες στην άκρη, και μη σεβόμενοι την πόλη που τους φιλοξένησε, εναπόθεσαν τα σκουπίδια τους όπου βρήκαν πρόχειρα. Ευτυχώς αυτοί ήταν λίγοι καθώς η πλειονότητα των συμμετεχόντων είχαν άψογη συμπεριφορά. Όμως μία μικρή μερίδα δεν τους μιμήθηκε…

Χαρακτηριστικές είναι οι φωτογραφίες του Χαράλαμπου Κανταρτζή: 

Σκουπίδια γιοτ

Σκουπίδια γιοτ