ΚοινωνίαΑρχείο

Αποτροπιασμός στο Τολό: Έριξαν λουκάνικα με βίδες για να ξεκάνουν τα σκυλιά της Ψιλής Άμμου!

Με φόλες έχει γεμίσει η περιοχή γύρω από την παραλία «Ψιλή Άμμος» του Τολού, καθώς κάποιος έριξε ως «δόλωμα» λουκάνικα με βίδες, με σκοπό τη μαζική εξόντωση των αδέσποτων.

Το πρόβλημα στην περιοχή δεν είναι καινούριο καθώς αγέλες αδέσποτων σκύλων επιτίθενται σε περαστικούς, σύμφωνα με καταγγελίες. Μάλιστα τον Οκτώβρη του 2018 ένας σκύλος δάγκωσε μία Ρωσίδα τουρίστρια στην παραλία της Ψιλής Άμμου και την έστειλε στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα. Το δάγκωμα μάλιστα ήταν τόσο έντονο που δόντι του σκύλου είχε κολλήσει πάνω στο σώμα της, όπως είχαν περιγράψει τότε αυτόπτες μάρτυρες στο anagnostis.

Αυτά τα περιστατικά βέβαια σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογούν να καταφεύγουν οι πολίτες σε τέτοιες επαίσχυντες πράξεις. 

«Προσοχή στα αδεσποτακια μπορεί να έχουν ρίξει κ άλλου. Η σιωπή είναι συνενοχή και εκείνοι που καταφεύγουν σε αυτές τις επαισχυντες πράξεις ειναι επικίνδυνοι!!!», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Φιλοζωικός Σύλλογος Άργους «Λάιζα» (οι Ναυπλιώτες μάλλον είναι απασχολημένοι με άλλα θέματα), απευθύνοντας έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να δώσει πληροφορίες σε τηλεφωνικό νούμερο που παραθέτει εδώ.

Να σημειωθεί πως παρότι το πρόβλημα είναι ιδιαίτερα σοβαρό, όχι μόνο στο Τολό αλλά και στο Ναύπλιο, κανένας από τους υποψήφιους δημάρχους δεν έχει βγει μέχρι στιγμής να πει τι σκοπεύει να κάνει για να το επιλύσει…