ΕκδηλώσειςΑρχείο

Εφηβικό δημιουργικό «Τρίστρατο» Τέχνης στην Αργολίδα

Οι Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας δια των Υπευθύνων Σχολικών Δραστηριοτήτων, σε συνεργασία με τον Δήμο Ναυπλιέων, το Europe Direct του Δήμου Ναυπλιέων, την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ, το Πανελλήνιο Δίκτυο για το Θέατρο στην Εκπαίδευση και το ΔΙ.Ε.Κ. Άργους διοργανώνουν Φεστιβάλ μαθητικής δημιουργίας με βασικό θεματικό άξονα «το Ταξίδι».

Το Φεστιβάλ αυτό την Δευτέρα 13 Μαΐου θα ‘συστεγάσει’ το εφηβικό δημιουργικό «Τρίστρατο» Τέχνης, που για τρίτη χρονιά διοργανώνει η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας. Την Τρίτη 14 Μαΐου θα παρουσιαστεί το Φεστιβάλ Δικτύου σχολείων “Κι αν ήσουν εσύ;” του Πανελληνίου Δικτύου για το θεάτρο στην Εκπαίδευση.

Στην διήμερη γιορτή θα παρουσιαστούν: Σκηνές από Θεατρικά έργα, Φωτογραφία, Εικαστικά, Ταινίες μικρού μήκους, Μουσική, Χορωδία, Χορευτικά και Δημιουργική Γραφή.

Εφηβικό δημιουργικό «Τρίστρατο» Τέχνης στην Αργολίδα

Την πρώτη ημέρα θα συμμετέχουν 10 σχολεία, 150 μαθητές/-τριες της Αργολίδας. Αναλυτικά:  6ο Δημοτικό Σχολείο Άργους, 4ο Γυμνάσιο ‘Αργους, Γυμνάσιο Κουτσοποδίου,  Γυμνάσιο Κρανιδίου, 10ο Νηπιαγωγείο Άργους, 1ο ΕΠΑ.Λ Κρανιδίου, 1ο ΕΠΑ.Λ Άργους, 1ο ΕΚ Άργους, Γενικό Λύκειο Αγίας Τριάδας, 3ο Γενικό Λύκειο Άργους, Γενικό Λύκειο Κρανιδίου.

Την δεύτερη ημέρα θα συμμετάσχουν επίσης 10 σχολεία με 180 μαθητές/-τριες.

10 σχολεία, 180 μαθητές και μαθήτριες της Αργολίδας σε ένα μαθητικό θεατρικό φεστιβάλ με θέμα «Το ταξίδι».