ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Οι υποψήφιοι σας έχουν ανάγκη. Κονκάρδες, σημαιάκια και τρέξτε στα εγκαίνια

Εβδομάδα εγκαινίων είναι αυτή που έρχεται, με τους υποψήφιους δημάρχους σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο και Ερμιονίδα, να τρέχουν για να κερδίσουν τη μάχη των εντυπώσεων. 

Εχθές εγκαινιάστηκε το εκλογικό κέντρο του Αλέκου Τσιλογιάννη στο Λυγουριό, ενώ σήμερα είναι το μεγάλο crash test με Δημήτρη Κωστούρο και Παναγιώτη Αναγνωσταρά να αναμετρούνται ταυτόχρονα, ξεκινώντας από τις 20:30, με την ελπίδα να μην τους τα χαλάσει μία πιθανή βροχή.

Αναμένεται και η επίσημη παρουσίαση του συνδυασμού του Τάσου Σαλεσιώτη, η οποία δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα πότε και που θα γίνει.

Επόμενη Μέρα

Εγκαίνια Αναγνωσταρά

Σήμερα Τρίτη 14/5, στις 20:30 είναι και τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού του Τάσσου Χειβιδόπουλου (Βασιλίσης Σοφίας 15, Άργος).

Την Πέμπτη 14 Μαϊου (20:30) σειρά παίρνει ο Δημήτρης Καμπόσος και την Παρασκευή ακολουθεί ο Γιώργος Πανοβράκος (21:00).

Εγκαίνια Καμπόσου

Εγκαίνια Χειβιδόπουλος

Εγκαίνια Πανοβράκου

Σε Περιφερειακό επίπεδο, ο Γιώργος Δέδες αναμένεται στην Αργολίδα την Τετάρτη όπου λογικά θα βρεθεί και στο εκλογικό του γραφείο στο Άργος, το οποίο ήδη άνοιξε για το κοινό. Το ίδιο ισχύει και με το εκλογικό κέντρο του Παναγιώτη Νίκα στο Ναύπλιο, το οποίο εγκαινιάστηκε από τον ίδιο την περασμένη Παρασκευή. 

Ο Πέτρος Τατούλης μιλά στο Pantazis Royal στις 8 το βράδυ της Τετάρτης. Την ίδια στιγμή το εκλογικό του γραφείο στην κεντρική πλατεία του Άργους είναι ήδη ανοιχτό για το κοινό. 

Ομιλία Τατούλη