ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης του Γιώργου Δέδε

Μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Δέδες στον Άκη Γκάτζιο, μιλώντας εφ’ όλης της ύλης. Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Νέοι Δρόμοι για την Πελοπόννησο», περιόδευσε χθες σε Άργος, Ναύπλιο και Επίδαυρο, ενώ σήμερα επισκέπτεται την Ερμιονίδα.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου ανέπτυξε το όραμα του για την Περιφέρεια, αναφέρθηκε στο πλάνο του για τις υποδομές και το συγκοινωνιακό στην Αργολίδα, καθώς και στον στόχο του για έργα που λιμνάζουν, όπως ο ανάβαλος και το τμήμα Δερβενάκια – Μυκήνες (Εκκλησιαστικά).

Συνέντευξη Γιώργου Δέδε στον Άκη Γκάτζιο

Ο κ. Δέδες παρουσίασε επίσης την πρόταση του για την διασύνδεση της Αργολίδας με τον αγωγό φυσικού αερίου, συνδέοντάς το με την πρωτογενή παραγωγή και το πως μπορεί να ωφελήσει αυτή τον αγροτικό κόσμο.

Ειδική μνεία έκανε στις προσβάσεις της Ερμιονίδας της αλλά και στην συνολική τουριστική προβολή, την οποία βάζει σε ένα νέο πλαίσιο.

Επί τάπητος τέθηκαν ακόμα θέματα όπως η αποχή, οι νέοι ψηφοφόροι, η κινητοποίηση των παραγωγικών δυνάμεων, η απλή αναλογική, οι στρατηγικές ανάπτυξης, οι πολιτικές κοινωνικής αλληλεγγύης, κ.α.

Παρακολουθείστε την συνέντευξη:

 

Ευχαριστούμε πολύ για την φιλοξενία τον ξενώνα Leone Guest House (Παπανικολάου 34) στο Παλιό Ναύπλιο.