ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Χειβιδόπουλος για όλους και όλα (Vid)

Ο Τάσσος Χειβιδόπουλος ανοίγει τα χαρτιά του στον Άκη Ντάνο σε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη που παραχώρησε στο anagnostis, λίγα 24ωρα πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαΐου.

«Η #Δυνατή Πόλη Ξανά καταθέτει μία δική της προγραμματική πρόταση για το Άργος, καταθέτει τον δικό της τρόπο και προχωρά με τον δικό της βηματισμό, εντελώς διαφορετικό από της σημερινής δημοτικής αρχής, σε έναν άλλο τρόπο λειτουργίας και διοίκησης του Δήμου Άργους Μυκηνών, και σε αυτή τη λογική ζητώ την ψήφο των Αργείων πολιτών προκειμένου να είναι αυτή η επόμενη δημοτική αρχή», δηλώνει ο υποψήφιος δήμαρχος Άργους – Μυκηνών.

Συνέντευξη Τάσσου Χειβιδόπουλου στον Άκη Ντάνο

Ο Τάσσος Χειβιδόπουλος μιλά για το έργο της δημοτικής αρχής, για το θεματικό πάρκο το οποίο χαρακτηρίζει ως «παπάτζα», για το οικονομικό αποτύπωμα της ανάπλασης, για το θέμα του πάρκινγκ, για την καταδίκη της προέδρου σχολικής επιτροπής, για τον πόλεμο που δέχεται κ.α.

Τέλος αναφέρθηκε στο πρόγραμμα της παράταξής του το οποίο έχει διαμορφωθεί και τροποποιηθεί σε συνεργασία με τους πολίτες. «Δεν ζητάμε από τον κόσμο να μας ψηφίσει επειδή είμαστε πιο όμορφοι, πιο φωνακλάδες ή κάνουμε τσαμπουκάδες. Θέλουμε να μας ψηφίσει επειδή έχουμε μία σαφή πρόταση για ένα καλύτερο Άργος», τονίζει ο υποψήφιος δήμαρχος.

Παρακολουθείστε όλη την συνέντευξη:

 

Ευχαριστούμε πολύ για την φιλοξενία τον ξενώνα Leone Guest House (Παπανικολάου 34) στο Παλιό Ναύπλιο.