ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Θετικό αποτέλεσμα για Γκόνη

Ως θετικό χαρακτηρίζει το αποτέλεσμα των αυτοδιοικητικών εκλογών που του χαρίζει δύο έδρες στο δημοτικό συμβούλιο, ο Κώστας Γκόνης. Όπως σημειώνει ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης:

«Αγαπητοί φίλοι και σύντροφοι.

Εκ μέρους της Λαϊκής Συσπείρωσης θέλω να σας ευχαριστήσω, όλους εσάς που στρατευτήκατε στο συνδυασμό μας και δώσαμε μαζί την εκλογική μάχη.

Όλες και όλους εσάς   που φθάσατε μέχρι τέλος στη κάλπη με το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης αψηφώντας τις πιέσεις, τους εκβιασμούς και τα ψευτοδιλήμματα. Εσάς που κάνατε την επιλογή σας με κριτήριο το πολιτικό περιεχόμενο των προτάσεών μας. Των θέσεων του ΚΚΕ στην τοπική διοίκηση.

Όλες και όλους εσάς τους ετεροδημότες που μας συμπαρασταθήκατε όλο αυτό το διάστημα με διάφορους τρόπους.  

Δώσαμε μια δύσκολη αλλά με επιτυχία  εκλογική μάχη.

Κάναμε τη διαφορά σε σχέση με το κατεστημένο γιατί βάλαμε στο κέντρο της προσοχής μας και αναδείξαμε τα λαϊκά προβλήματα και τις ανάγκες. Δώσαμε το στίγμα της διεκδίκησης λύσεων. Δε παρασυρθήκαμε σε άγονες αντιπαραθέσεις και ψηφοθηρικές φιέστες.

Το θετικό αποτέλεσμα, μάς γεμίζει αισιοδοξία για συνέχιση της προσπάθειας, μέσα και έξω από το νέο Δημοτικό συμβούλιο. Σ αυτή τη προσπάθεια σας θέλουμε συνεργούς.

Μπροστά μας έχουμε νέους αγώνες και ιδιαίτερα την εκλογική μάχη στις 7 Ιούνη.

Σας καλώ όλους να ξεπεράσουμε ψευτοδιλήμματα και αναστολές και να στηρίξουμε το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ, να δώσουμε δύναμη στη δύναμή μας».