ΡεπορτάζΑρχείο

Η “ιπτάμενη γιαγιά” προσπέρασε τον Ραφαήλ Μπαρού

Με μεγάλη ταχύτητα οι δύο «σούπερ γιαγιάδες» πέρασαν μπροστά από το αυτοκίνητο του Αντιδημάρχου Ναυπλιέων και προέδρου του εργατικού κέντρου Ναυπλίου Ραφαήλ Μπαρού και από τύχη και μόνο δεν έπεσαν επάνω του, πριν αρχίσουν να σπέρνουν τον τρόμο επί της Άργους.

Ήταν το πρώτο αυτοκίνητο που προσπέρασαν πριν αρχίσουν την ξέφρενη πορεία και το τελευταίο που δεν τράκαραν πριν προσγειωθούν ανάποδα. Εκείνη την ώρα ο αντιδήμαρχος με την συζηγό του οδηγούσε  το ΙΧ του επί της Άργους με κατεύθυνση την Ενδεκάτη. Ο ίδιος περιέγραψε την σκηνή τρόμου λέγοντας πώς “ούτε κασκαντέρ σε κινηματογράφο να ήταν δεν θα οδηγούσαν έτσι”.

Να σημειώσουμε ότι ο Ιούνιος δεν είναι καλός μήνας για τις μετακινήσεις του κ. Μπαρού με ΙΧ, αφού πέρσι στις 20 Ιουνίου είχε εμπλακεί σε τροχαίο, όταν και πάλι  μια γυναίκα οδηγός, παραβίασε τότε ένα στοπ και συνεκρούσθη πλαγιομετωπικά με το αυτοκίνητο του αντιδημάρχου.

Ευτυχώς από την ξέφρενη ιπτάμενη απειλή δεν υπήρξαν νεκροί παρά μόνο τραυματισμοί και πολλές υλικές ζημιές, όπως διαβάσατε σε προγενέστερα αναλυτικά ρεπορτάζ στο “anagnostis.org”