ΠολιτικήΑρχείο

Η τουριστική βόλτα της Φώφης και η χείρα βοηθείας στους υποψήφιους της Αργολίδας

Περπατώντας ανάμεσα σε τουρίστες στο Ναύπλιο η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ είχε την ευκαιρία να χαλαρώσει λίγο από την προεκλογική περίοδο το μεσημέρι του Σαββάτου.

Η κα Γεννηματά βέβαια επισκέφθηκε τις δύο μεγάλες πόλεις της Αργολίδας, το Άργος και το Ναύπλιο με σκοπό να συνδράμει με την παρουσία της το ΚΙΝΑΛ στο νομό, και να βοηθήσει τους υποψήφιους βουλευτές κατά την προεκλογική περίοδο.

Φώφη Γεννηματά στο Ναύπλιο

«Ισχυρό Κίνημα Αλλαγής σημαίνει δυνατό αντίβαρο απέναντι σε μια ανεξέλεγκτη Νέα Δημοκρατία και τον αχαλίνωτο λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά κατά την σύντομη επίσκεψή της.

Η κα Γεννηματά πρόσθεσε ότι «η Ελλάδα δεν αντέχει νέες περιπέτειες».

Φώφη Γεννηματά στο Ναύπλιο

Στη μικρή περιοδεία της στις δύο μεγάλες πόλεις της Αργολίδας τόνισε ότι: «ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία αφού δίχασαν με την ακραία πόλωση, τώρα συμπεριφέρονται λες και έχουν τελειώσει οι εκλογές, όμως ο ελληνικός λαός δεν έχει ψηφίσει, δεν έχει πει την τελευταία του λέξη».

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ συνοδευόμενη από τους υποψήφιους του κόμματος στο νομό Γιάννη Μανιάτη, Βούλα Νικολάου, Ανδρέα Πουλά, Γιάννη Στεφάνου και Ματίνα Τάσαινα, τον Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Λεωνίδα Κουτσογιάννη, που οργάνωσε την περιοδεία και άλλα στελέχη,  έφτασε στο Άργος το πρωί και περπάτησε μαζί τους από την Πλατεία Επιμελητηρίου (Σιταραγορά) και διαμέσω του πεζόδρομου κατέληξε στην Πλατεία Αγίου Πέτρου, όπου παρέμεινε για μία ώρα συναντώντας και χαιρετώντας τον πολύ κόσμο που υπήρχε εκείνη την ώρα στο Άργος.

Φώφη Γεννηματά στο Άργος

Φώφη Γεννηματά στο Άργος

Φώφη Γεννηματά στο Άργος

Το μεσημέρι έφτασε στο Ναύπλιο, όπου αρχικά επισκέφθηκε τον δήμαρχο Δημήτρη Κωστούρο και στη συνέχεια περπάτησε στο Μεγάλο Δρόμο (Βασιλέως Κωνσταντίνου).

Φώφη Γεννηματά στο Ναύπλιο

Ανάμεσα σε τουρίστες έφτασαν όλοι μαζί στην πλατεία Συντάγματος, όπου είχε προγραμματιστεί συνάντηση με φίλους του ΚΙΝΑΛ. Εκεί η κα Γεννηματά είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει τόσο με τους ίδιους τους υποψήφιους δίνοντας κατευθύνσεις για την προεκλογική περίοδο, όσο και με μέλη του ΚΙΝΑΛ στην Αργολίδα, που την περίμεναν.

Φώφη Γεννηματά στο ΝαύπλιοΦώφη Γεννηματά στο Ναύπλιο

Φώφη Γεννηματά στο Ναύπλιο