ΠολιτικήΑρχείο

Δυναμικό ξεκίνημα για τον Ανδρέα Πουλά – Αλλαγή σελίδας, με νέους ανθρώπους και νέες ιδέες

Πολύ δυναμικά έχει ξεκινήσει την προεκλογική του εκστρατεία ο Ανδρέας Πουλάς, δείχνοντας αποφασισμένος να διεκδικήσει μία θέση στη νέα βουλή που θα προκύψει μετά τις Εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Στις 13 Ιουνίου ξεκίνησε από την Αγία Τριάδα με μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ομιλία στο πνευματικό κέντρο του χωριού. Χθες το απόγευμα επισκέφθηκε τα χωριά Ήρα, Κουρτάκι, Ίναχος και Νέο Ηραίο.

Σήμερα το απόγευμα σειρά παίρνουν η Άρια, τα Λευκάκια, η Ασίνη, η Κάντια και τα Ίρια, όπου ο γιατρός, υποψήφιος βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, θα έρθει σε επαφή με πολίτες, μιλώντας για το πρόγραμμά και τους στόχους του σε περίπτωση που τον επιλέξουν οι ψηφοφόροι να τους εκπροσωπήσει στο Ελληνικό κοινοβούλιο.

Ανδρέας Πουλάς περιοδείες

«Στις 7 Ιουλίου αλλάζουμε σελίδα, με νέους ανθρώπους και νέες ιδέες. Ψηφίζουμε για τη Βουλή και την κυβέρνηση που θα διαχειριστούν την κρίσιμη για τη χώρα μας περίοδο μετά τα 3 αλλεπάλληλα μνημόνια, που κατέληξαν σε μονιμοποίηση των δεσμεύσεων και της επιτροπείας της πατρίδας μας για τις επόμενες δεκαετίες», σημειώνει χαρακτηριστικά ο Α. Πουλάς.

Και συνεχίζει: «Ο ρόλος της Δημοκρατικής και Προοδευτικής Παράταξης, είναι καταλυτικός για το μέλλον της Ελλάδας. Σε κάθε περιφέρεια, στόχος μας είναι η Βιώσιμη Ανάπτυξη που αποδίδει όφελος για την κοινωνία και τον εργαζόμενο, που είναι ικανή να κρατήσει στην Ελλάδα τους νέους και να τροφοδοτήσει την προσπάθεια για την οικονομική και γεωπολιτική χειραφέτηση μας στη νέα Ευρώπη που διαμορφώνεται».

Ανδρέας Πουλάς

Αναφορικά με την Αργολίδα αναφέρει πως «έχει ιδιαίτερη σημασία για την υιοθέτηση ενός νέου παραγωγικού και κοινωνικού μοντέλου ανάπτυξης. Με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον, με καινοτόμες συνέργειες δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, με ολοκλήρωση των υποδομών, χωρίς αποκλεισμούς και με πλήρη κατοχύρωση του αισθήματος της ασφάλειας για όλους».

«Η νέα γενιά της χώρας μας δεν αποδέχεται να ζει σε μια χώρα δεύτερης και τρίτης κατηγορίας, όταν ολόκληρος ο σύγχρονος κόσμος βαδίζει με ταχύτητα τους δρόμους της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης. Μπορούμε και θα φέρουμε την Αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος μας», καταλήγει σε δηλώσεις του ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΝΑΛ για την Αργολίδα. 

Για Τετάρτη και Πέμπτη έχουν προγραμματιστεί οι κάτωθι περιοδείες:

Ανδρέας Πουλάς περιοδείες