ΕκδηλώσειςΑρχείο

Ερμηνείες στην Ερμιονίδα με Βασίλη Λέκκα στην πρεμιέρα

Με συναυλία του Βασίλη Λέκκα θα ανοίξει το Σάββατο 29 Ιουνίου το φετινό, 6ο Φεστιβάλ Θεάτρου «Ερμηνείες στην Ερμιονίδα», με διοργανωτή όπως κάθε χρόνο το Θεατρικό Όμιλο Ερμιονίδας.

Ώρα έναρξης 21.00 – τιμή εισιτηρίου 10€ προπώληση – 12€ στην είσοδο.

Σημεία Προπώλησης: Mini Market Μ. Τσατσαρού (Ζέλμα) Κρανίδι • Φούρνος Καραγιάννης Πόρτο Χέλι • Bar Casa Dei Ερμιόνη • Καφετέρια Happy Flo Κοιλάδα • Φαρμακείο Π. Νέζε Δίδυμα.

Βασίλης Λέκκας

Η φετινή διοργάνωση είναι αφιερωμένη στη μνήμη του πρώιμα εκλιπόντα μαέστρου Τάκη Μανιάτη, καθώς αποτέλεσε βασικό συνεργάτη του για πολλά έτη, ενώ ειδικό αφιέρωμα θα γίνει στη συναυλία έναρξης με την παρουσία του Βασίλη Λέκκα, που στο παρελθόν είχαν συνεργαστεί στην παράσταση του Θ.Ο.Ε. «Ματωμένος Γάμος».

Το πρόγραμμα του 6ου Φεστιβάλ είναι εξαιρετικά πλούσιο, ενώ περιλαμβάνει μια μεγάλη καινοτομία, που αναβαθμίζει και διαφοροποιεί αισθητά το μεγάλο αυτό πολιτιστικό γεγονός από άλλα περιφερειακά φεστιβάλ: στις 8 & 9 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά κοινή εκδήλωση πολιτιστικού-επιστημονικού & επιμορφωτικού χαρακτήρα με το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Θέατρο και Κοινωνία: Θεωρία, Σκηνική Πράξη και Διδακτική» του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου που εδρεύει στο Ναύπλιο, ως η πρώτη μιας σειράς κοινών δράσεων, στο πλαίσιο επίσημης συνεργασίας που εγκαινιάζεται φέτος μεταξύ των δύο φορέων με στόχο την περαιτέρω καλλιέργεια της επιστήμης και ανάδειξης του θεατρικού πολιτισμού στην Ερμιονίδα και την Αργολίδα ευρύτερα.

Ερμηνείες στην Ερμιονίδα Πρόγραμμα