ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Προσφέρουν τη μελέτη για αποκατάσταση του «Παλαμήδη» αν υπάρξει απροθυμία

Διατεθειμένη να προσφέρει η ίδια τη μελέτη από έμπειρο μηχανικό μέλος του ΤΕΕ, εφόσον υπάρξει απροθυμία από τους αρμόδιους,  εμφανίζεται η παράταξη «Ανάπλι εμπρός!», αναφορικά με την αποκατάσταση της ζημιάς του υπέρθυρου της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Ναυπλίου «Ο Παλαμήδης», η οποία παραμένει κλειστή λόγω των σοβάδων που έπεσαν στον χώρο της εισόδου.

Όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή της η παράταξη:

«Σήμερα 26 Ιουνίου θα γίνει μια πολύ κρίσιμη συνεδρίαση για την πόλη μας. Το ΔΣ της Δημόσια Βιβλιοθήκης συνεδριάζει και είναι αυτονόητο ότι στην ημερήσια διάταξη θα τεθεί το θέμα του ότι η Βιβλιοθήκη παραμένει κλειστή.

Πιστεύουμε ότι το ΔΣ της Δημόσια Βιβλιοθήκης του Ναυπλίου θα αποφασίσει την άμεση επαναλειτουργία της Βιβλιοθήκης έστω και από την πίσω πόρτα.

Η Δημόσια Βιβλιοθήκη θα πρέπει δημόσια, επιτακτικά και εγγράφως να απευθύνει έκκληση στους αρμόδιους φορείς (Υπουργείο Παιδείας, Δήμο Ναυπλιέων και Περιφέρεια) να κινητοποιήσουν τις τεχνικές τους υπηρεσίες για την επίλυση των προβλημάτων μέσα στον συντομότερο χρονικό διάστημα

Καλούμε τον Δήμο Ναυπλιέων, την Περιφέρεια Πελοποννήσου και το Υπουργείο Παιδείας άμεσα να κάνουν την απλούστατη μελέτη για την αποκατάσταση του υπέρθυρου της κεντρικής εισόδου, για να γίνει το απλό και εύκολο αυτό έργο ώστε με ασφάλεια να λειτουργεί και η κεντρική είσοδος. Τους καλούμε επίσης να μεριμνήσουν για την στεγάνωση της στέγης που κτηρίου που δημιουργεί πρόβλημα σε μία από τις αίθουσες της Βιβλιοθήκης

Είμαστε διατεθειμένοι ως παράταξη να προσφέρουμε εμείς την μελέτη για την αποκατάσταση της ζημιάς του υπέρθυρου, από έμπειρο μηχανικό μέλος του ΤΕΕ, εφόσον υπάρξει απροθυμία από τους αρμόδιους προς τούτο.

Η παράταξή μας από την πρώτη στιγμή που δημιουργήθηκε το θέμα έδειξε την διάθεσή της για να συμπαρασταθεί στο ΔΣ της Βιβλιοθήκης για να καταστεί δυνατή η επαναλειτουργία της».