ΠολιτικήΑρχείο

Μεγάλη αποδοχή γνωρίζει ο Ανδριανός στις περιοδείες του

Έμπειρος στην πολιτική κατάφερε να βάλει το στίγμα του σε αυτόν τον τόπο που πολιτεύεται και να διεκδικεί με αξιώσεις την επανεκλογή του. Ο Γιάννης Ανδριανός εκλέγεται διαρκώς με τη Νέα Δημοκρατία, έχοντας καταγράψει με την παρουσία του στην πολιτική σκηνή σημαντικές παρεμβάσεις για θέματα του νομού Αργολίδας και των κατοίκων.

Σε συνέχεια των προεκλογικών επαφών του επισκέφθηκε τα γραφεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας προκειμένου να ενημερωθεί για τα θέματα που απασχολούν τόσο τους αστυνομικούς, αλλά και γενικότερα για την αστυνόμευση.

Περιοδείες Ανδριανός

Επίσης επισκέφθηκε την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ναυπλίου, το λιμεναρχείο Ναυπλίου και το νοσοκομείο της πόλης.

Τις προηγούμενες ημέρες μετέβη στην Ερμιονίδα όπου συζήτησε με πολίτες και άκουσε τα προβλήματά τους, ενώ παράλληλα συνέχισε και τις περιοδείες του σε χωριά του Ναυπλίου.

Την Τετάρτη 26 Ιουνίου παρευρέθηκε στην Ι. Μονή Παμμεγίστων Ταξιαρχών Νέας Επιδαύρου, στην υποδοχή της θαυματουργού εικόνος της Παναγίας Παραμυθίας της Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου Αγίου Όρους, με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αργολίδος κ.κ. Νεκταρίου.

Η θερμή υποδοχή και η μεγάλη αποδοχή του κόσμου προς το πρόσωπό του τον γεμίζουν με αισιοδοξία εν όψει της εκλγικής αναμέτρησης της 7ης Ιουλίου.

Δείτε φωτογραφίες από τις περιοδείες του:

Περιοδείες Ανδριανός

Περιοδείες Ανδριανός

Περιοδείες Ανδριανός

Περιοδείες Ανδριανός

Περιοδείες Ανδριανός

Περιοδείες Ανδριανός

Περιοδείες Ανδριανός