ΠολιτικήΑρχείο

Κούνησε μαντίλι στην διακομματική του Άργους

Σύμφωνα με ανακοίνωση- καταγγελία της Τ.Ε ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ του ΚΚΕ “αποκαλυπτικές ήταν για ακόμα μια φορά οι συνεδριάσεις των λεγόμενων διακομματικών επιτροπών, στις δυο μεγάλες πόλεις του νομού, για την προβολή των κομμάτων μέχρι τις εκλογές.

Με την έναρξη της διαδικασίας, οι εκπρόσωποι του ΚΚΕ έβαλαν ζήτημα να αποχωρήσει η εγκληματική ναζιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής, να μην της παραχωρηθεί κανένας χώρος, καμιά διευκόλυνση από τους Δήμους για να χύνουν το δηλητήριό τους.
Ακολούθησε σιωπή και οι εκπρόσωποι των κομμάτων, ΝΔ-ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, δεν πήραν θέση, προφασιζόμενοι τη συνταγματική νομιμότητα.  

Υποκριτική δε, ήταν η στάση του ΣΥΡΙΖΑ, που (…) εξέφρασε τις αντιρρήσεις του για την πρόσκληση της ΧΑ από το δήμο,  εντούτοις όμως παρέμεινε στην αίθουσα  να  διαλέγουν  χώρους μαζί με το χρυσαυγίτη Ουλή.
 Μετά από αυτό το ξέπλυμα της εγκληματικής οργάνωσης από τους «παράγοντες» της πόλης, οι εκπρόσωποι του ΚΚΕ αποχώρησαν από τη συνεδρίαση πριν την έναρξή της.
(…)

Καλούμε το λαό της Αργολίδας να βγάλει τα συμπεράσματά του  και στις επερχόμενες εκλογές κριτήριο ψήφου να είναι και η στάση  των κομμάτων απέναντι στο φασισμό”, καταλήγει η ανακοίνωση.