ΚοινωνίαΑρχείο

Ενημέρωση στο Κιβέρι – Τι κάνουμε σε περίπτωση σεισμού

Ενημέρωση για την προφύλαξη κατά τη διάρκεια ενός σεισμού έκανε το Σάββατο 17 Αυγούστου η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης-παράρτημα Αργολίδας, σε παιδιά και γονείς σε παράλληλη εκδήλωση του τουρνουά KIVERI ATHLETICS 2019.

Τους Διασώστες Κώστα Τσιώρο και Γιώργο Σταυρόπουλο, καλωσόρισε και ευχαρίστησε ο πρόεδρος του Ερμή Θάνος Νταβέλος και στη συνέχεια ακολούθησε η παρουσίαση από τους εκπαιδευτές. Αυτή περιελάμβανε θεωρητικές πληροφορίες αλλά και πρακτικές λύσεις και ασκήσεις που εφαρμόστηκαν για περίπτωση σεισμού τόσο σε εσωτερικό όσο και εξωτερικό χώρο.

Ενημέρωση στο Κιβέρι - Τι κάνουμε σε περίπτωση σεισμού

Ακολούθησε συζήτηση και επίλυση όλων των αποριών που εκφράστηκαν από τους συμμετέχοντες. Η Ελλάδα άλλωστε είναι μια ιδιαίτερα σεισμογενής περιοχή και η γνώσεις για τους σεισμούς είναι απαραίτητες.

Το τουρνουά KIVERI ATHLETICS 2019 που διοργανώνει ο Ερμής Κιβερίου, με εμπνευστή και υπεύθυνο για τη διεξαγωγή του τον Γιάννη Καρκαλάτο, θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 23 Αυγούστου.

Ενημέρωση στο Κιβέρι - Τι κάνουμε σε περίπτωση σεισμού

Οι εναπομείναντες παράλληλες εκδηλώσεις έχουν ως εξής:

  • 20/8/2019 20:30 «Λέω ΟΧΙ σε κάπνισμα και αλκοόλ» 1η Τοπική Μονάδα Υγείας (ΤΟΜΥ) Άργους (Βάσω Γιαννακοπούλου -κοινωνική λειτουργός, Βίκυ Στεφανοπούλου – επισκέπτρια Υγείας).
  • 21/8/2019 20:00 «Γίνε ο coach του εαυτού σου» (Ελισάβετ Γεωργίου, ψυχολόγος-Career Coach)

Ενημέρωση στο Κιβέρι - Τι κάνουμε σε περίπτωση σεισμού