ΑθλητισμόςΑρχείο

Με πολλές αλλαγές ξεκινά ο Πανναυπλιακός

Σήμερα, Δευτέρα 19 Αυγούστου και ωρα 5.30μμ, στο ΔΑΚ Ναυπλίου, ξεκινά επισήμως η νέα χρονιά για τον Πανναυπλιακό, που θα εμφανισθεί με πολλές αλλαγές στό ρόστερ του, με στόχο μια πολύ καλύτερη παρουσία απο την περσινή. 

Επίσης η ομάδα απέκτησε έναν ακόμα ποδοσφαιριστή. Πρόκειται για τον Ραφαήλ-Αδριανό Δριμούρα, ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε στον Αργοναύτη. Ο γεννημένος το 1994 ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί και την περιοδο 2014-15 στον Πανναυπλιακό, ενω ακολούθησαν (κατά σειρά) Αργοναύτης, Εθνικός Τολού, Αριστείωνας Λυγουριού και Αργοναύτης.

Σε ότι αφορά το κομματι των αποχωρήσεων ελεύθεροι άνευ ανταλλάγματος έμειναν οι Κολορίζας Γιώργος, Παπαδημητρίου Γιώργος, Μπάρδης Βασίλης, Μπρέγιανος Δημήτρης, Ευστρατιάδης Στράτος, Χύσο Άλεξ, Τσαβδαράς Γιώργος, Γκιαούρης Παναγιώτης, τους οποίους η διοίκηση ευχαριστεί για τα όσα προσέφεραν στην ομάδα και τους εύχεται καλή συνέχεια.

Τέλος το Δ.Σ. του Πανναυπλιακού-Ηρακλή εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στον πρώην προπονητή της ομάδας Χρήστο Βουρνάζο και την οικογένειά του, για την απώλεια της πολυαγαπημένης του μητέρας.