ΑθλητισμόςΑρχείο

Δεν έχει ξαναγίνει! Ο 49χρονος Νίκος Μπουκάρας άλλαξε τον γιο του στο ματς του Παναργειακού

Ηρωική εμφάνιση από τους εθελοντές «Λύκους» που πήγαν στη Θήβα για να παίξουν τον αγώνα κυπέλλου με τον Α.Ο. Υπάτου, ευελπιστώντας ότι θα βρεθεί διοικητική λύση και θα αγωνιστεί η ομάδα στη Γ’ Εθνική, χωρίς την τιμωρία του -5 και το πρόστιμο των 3000 ευρώ που την περίμεναν.

Το τελικό 5-0 κατά του Παναργειακού αναμενόμενο, ίσως και τιμητικό με τις συνθήκες που πήγαν να αγωνιστούν οι Αργείτες. 

Συγκινητική η στιγμή όταν ο 49χρονος Νίκος Μπουκάρας μπήκε αλλαγή στη θέση του 16χρονου γιού του Βαγγέλη. Αυτό συμβαίνει για πρώτη φορά σε αγώνα κυπέλλου, ενώ παράλληλα ο Νίκος Μπουκάρας είναι ο μεγαλύτερος σε ηλικία ποδοσφαιριστής που έχει ποτέ αγωνιστεί πανελλαδικά σε φάση κυπέλλου.

Όσοι βρέθηκαν χθες στη Θήβα έζησαν μια ιστορική στιγμή. Ο επιχειρηματίας Νίκος Ανδρής σε συνεργασία με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή και πρώην τεχνικό διευθυντή της ομάδας Γιώργο Διαμαντή, τον παλαίμαχο τερματοφύλακα και πρώην προπονητή Λουκά Κούρο και τον φίλαθλο της ομάδας Νίκο Μάγουλα κατάφεραν να προσφέρουν ένα σωσίβιο στο καράβι που βουλιάζει. Λίγο πριν λήξει η προθεσμία, με τη βοήθεια της Ε.Π.Σ Αργολίδας εκδόθηκαν δελτία ποδοσφαιριστών και έτσι κατέβηκε μια πειραματική ομάδα ειδικού σκοπού, η οποία στάθηκε αξιοπρεπώς.

Το παρών έδωσαν οι ελάχιστοι εναπομείναντες ποδοσφαιριστές της ομάδας, παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές και κάποιοι πιτσιρικάδες που ασχολούνται με το τοπικό ποδόσφαιρο.

Τα ιστορικά δελτία:

Ιστορικά δελτία Παναργειακός

Ιστορικά δελτία Παναργειακός  

Φώτο πριν τον αγώνα από τη σελίδα Παναργειακος ΑΠΟ ΝEWS.