ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Ξεχώρισαν οι κυρίες των δημοτικών συμβουλίων – Το dress code, το facebook και οι υποσχέσεις

Τα καλά τους έβαλαν οι αιρετοί στις ορκωμοσίες που έγιναν τις τελευταίες ημέρες σε δήμους και περιφέρειες και κατέκλεισαν τα κοινωνικά δίκτυα με φωτογραφίες τους. Χαμόγελα, χαρά, αισιοδοξία και σε κάποιες περιπτώσεις …έπαρση.

Σκανάραμε το αγαπημένο κοινωνικό δίκτυο των συμβούλων, το facebook, το οποίο οι περισσότεροι άλλωστε χρησιμοποίησαν για να δηλώσουν την υποψηφιότητά τους στους φίλους τους.

Πέσαμε πάνω σε πολλούς από τους εκλεγέντες, οι οποίοι θέλησαν για μία ακόμα φορά να μοιραστούν με τους φίλους τους τη στιγμή της ορκωμοσίας με μια φωτογραφία που επέλεξαν οι ίδιοι και δημοσίευσαν στο προφίλ τους.

Ξεχωρίσαμε κάποιους, άλλους δεν τους βρήκαμε και με άλλους δεν είμαστε διαδικτυακοί  φίλοι για να τους δούμε.

Άλλοι αρκούνται στην ωραία πόζα τη στιγμή της υπογραφής και άλλοι εκφράζονται με λίγα λόγια.

Οι κυρίες φυσικά των δημοτικών συμβουλίων παρότι λιγότερες, ξεχώρισαν.

ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΣΠΑΝΟΥ

ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΣΠΑΝΟΥ (Άργος).  Τελετή ορκωμοσίας της Δημοτικής Αρχής για την περίοδο 2019-2023! Τέθηκε η υπογραφή που δίνει τη δυνατότητα στην παράταξη μας «Αλλαγή πορείας-Δημήτρης Καμπόσος» να συνεχίσει να εργάζεται σκληρά για την ανάπτυξη του τόπου ευσυνείδητα με γνώμονα τους νόμους σεβόμενοι το Σύνταγμα (σύμφωνα με τον όρκο μας) αλλά και με γνώμονα τις ανάγκες των δημοτών μας.

ΝΑΝΤΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

ΝΑΝΤΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ (Ναύπλιο). Η ημέρα ορκωμοσίας μας σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας τετραετίας που μας βαρύνει με ευθύνη και αίσθημα καθήκοντος απέναντι σε όλους τους συμπολίτες μας. Η εμπιστοσύνη και η προτίμηση στο πρόσωπο μου με έφεραν εδώ και θα κάνω ότι είναι δυνατόν για να φανώ αντάξια των προσδοκιών σας. Συγχαρητήρια σε όλους τους εκλεγέντες, καλή συνεργασία.

ΜΑΡΙΑ ΡΑΛΛΗ

ΜΑΡΙΑ ΡΑΛΛΗ (Ναύπλιο). Η αγάπη και η αποδοχή όλων σας με έφερε σήμερα σε αυτή τη θέση….! Δεσμεύομαι να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για την επόμενη μέρα του δήμου μας!  Ευχαριστώ πολύ…πολύ…πολύ….❤

Αλλά και οι άντρες εκλεγμένοι πρόσεξαν τη φωτογραφία που επέλεξαν.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΖΑΒΕΛΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΖΑΒΕΛΑΣ (Άργος). Με τιμά ιδιαίτερα η εμπιστοσύνη σας για δεύτερη φορά να συμμετέχω στις αποφάσεις που αφορούν στην επίλυση των προβλημάτων του Δήμου μας. Με επικεφαλής τον δήμαρχο μας Δημήτρη Καμπόσο, με όραμα και ελπίδα για τον τόπο μας, η Αλλαγή Πορείας συνεχίζεται. Εγώ θα παραμείνω #Ένας_από_εσάς ο Βαγγέλης που όλοι ξέρετε, ο Βαγγέλης ο φίλος σας, ο συνεργάτης σας, ο γείτονας, ο δικός σας άνθρωπος.

Κώστας Χελιώτης

ΚΩΣΤΑΣ ΧΕΛΙΩΤΗΣ (Ναύπλιο). Επιστροφή στο Δημοτικό Συμβούλιο του αγαπημένου μας Ναυπλίου. Σας ευχαριστώ όλους και εύχομαι δύναμη, υγεία και δημιουργικότητα στα μέλη όλων των συμβουλίων του Δήμου μας.

ΠΕΤΡΟΣ ΔΙΟΛΙΤΣΗΣ

ΠΕΤΡΟΣ ΔΙΟΛΙΤΣΗΣ (Άργος). Από τη σημερινή ορκωμοσία του δημάρχου και των δημοτικών- τοπικών συμβούλων του Δήμου Άργους Μυκηνών.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΟΥΡΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΟΥΡΟΣ (Άργος). Τελετή ορκωμοσίας Δημοτικής Αρχής 2019-2023!!

ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΚΑΛΛΙΑΝΟΣ

ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΚΑΛΛΙΑΝΟΣ (Ναύπλιο). Ορκωμοσία σήμερα της νικήτριας παράταξης Δημήτρη Κωστούρου. Θέλω να ευχαριστήσω για μια ακόμα φορά τους συγχωριανούς μου που με τίμησαν με την ψήφο τους και να τους διαβεβαιώσω ότι θα προσπαθήσω για το καλύτερο του χωριού μας! Καλό κουράγιο καλή θητεία σ όλους τους συνοδοιπόρους. Όλοι μαζί για να κάνουμε καλύτερη την επόμενη μέρα. Δήμαρχε Δημήτρη Κωστούρο, όπως εσύ μόνο ξέρεις να οδηγάς το καράβι.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΡΡΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΡΡΗΣ (Άργος). Ορκωμοσία δημοτικής αρχής δήμου Άργους-Μυκηνών.