ΕργασίαΑρχείο

Γίνε δημοσιογράφος στον τόπο σου, μέχρι τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019

Γίνε δημοσιογράφος στον τόπο σου, χωρίς να τρέχεις στην Αθήνα, όποια ηλικία κι αν έχεις. Για πρώτη φορά το ΔΙΕΚ Ναυπλίου δημιουργεί τμήμα «Δημοσιογραφίας, Συντακτών και Ρεπόρτερ» που θα λειτουργήσει στο χώρο του ΕΠΑΛ Ναυπλίου στην Άρια, εντελώς δωρεάν, και η εγγραφή γίνεται με το απολυτήριο Λυκείου.

Οι εγγραφές στο ΔΙΕΚ Ναυπλίου έχουν ξεκινήσει και ολοκληρώνονται τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019 καθημερινά από τις 13:00 – 19:00. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 27520 96180.

Φορέας υλοποίησης είναι το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων – Γενική Γραμματεία Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Δια Βίου Μάθησης. Τα Δημόσια Ι.Ε.Κ. του Υ.ΠΑΙ.Θ. προσφέρουν ποιοτική δωρεάν επαγγελματική κατάρτιση, παρέχουν τη δυνατότητα στους καταρτιζόμενους να ενισχύσουν τα επαγγελματικά τους προσόντα, την επαγγελματική τους δυναμική, τις προοπτικές απορρόφησης στην αγορά εργασίας, καθώς και την τοποθέτησή τους σε σύγχρονες και ποιοτικές θέσεις απασχόλησης.

Γίνε δημοσιογράφος στον τόπο σου, μέχρι τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019
Είτε σας αρέσει η τηλεόραση, είτε το ραδιόφωνο, αν ονειρεύεστε να αρθρογραφήσετε σε εφημερίδα ή να κάνετε ρεπορτάζ σε ενημερωτικό site στο internet, το τμήμα «Δημοσιογραφίας, Συντακτών και Ρεπόρτερ» του Δημόσιου ΙΕΚ έχει δημιουργηθεί για εσάς.

Γίνε δημοσιογράφος στον τόπο σου, μέχρι τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019
Η φοίτηση είναι διετής και εντελώς δωρεάν. Διδάσκονται μεταξύ άλλων ηλεκτρονική δημοσιογραφία, reporting, ερευνητική δημοσιογραφία, στοιχεία δημοσίων σχέσεων, τεχνική συνέντευξης, Δίκαιο και Δεοντολογία, τεχνικές επικοινωνίας, οργάνωση και έκδοση εφημερίδας, πηγές ρεπορτάζ, διεθνής δημοσιογραφία, φωτοειδησεογραφία, σχόλιο – άρθρο γνώμης –editorial, ρεπορτάζ, οργάνωση – παραγωγή τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών εκπομπών, περιοδικός τύπος, από έμπειρους καθηγητές, και φυσικά υπάρχει και πρακτική εφαρμογή όλων των παραπάνω.

Γίνε δημοσιογράφος στον τόπο σου, μέχρι τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019
Βασική προτεραιότητα της νέας εκπαιδευτικής πολιτικής αποτελεί: η Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση από δεύτερη επιλογή ή λύση ανάγκης για λίγους να γίνει συνειδητή επιλογή και εργαλείο απασχόλησης για πολλούς. Η Επαγγελματική Κατάρτιση είναι καίριας σημασίας για την αύξηση της παραγωγικότητας και της οικονομικής μεγέθυνσης και την ταυτόχρονη μείωση του ποσοστού ανεργίας, κυρίως των νέων.

Στο πλαίσιο αυτό, η νέα Γενική Γραμματεία Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Διά Βίου Μάθησης, ανακοίνωσε την έναρξη υποβολής αιτήσεων εγγραφών στα Δημόσια Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (Δ.ΙΕΚ) για το έτος κατάρτισης 2019-2020, από τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019, ώρα 09:00 μέχρι τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019.

Καλούνται οι απόφοιτοι δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης να υποβάλλουν τις αιτήσεις για εγγραφή, μετά από διαδικασία επιλογής, στα Δημόσια ΙΕΚ με βάση την ειδικότητα που τους ενδιαφέρει από το πλήθος ειδικοτήτων που προσφέρονται στα Δημόσια Ι.Ε.Κ. με υψηλής ποιότητας προγράμματα σπουδών.
Γίνε δημοσιογράφος στον τόπο σου, μέχρι τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019

ΦΩΤΟ Pixabay