ΑθλητισμόςΑρχείο

Το Ναύπλιο 2017 ανακοίνωσε συνεργασία με τις Ακαδημίες της Βαλένθια

Η Ακαδημία «Ναύπλιο FC 2017» ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τις Σχολές Ποδοσφαίρου της Valencia C.F. και την Global Premier Soccer.

Η Global Premier Soccer (G.P.S.), ένας από τους μεγαλύτερους και πιο επιτυχημένους ποδοσφαιρικούς οργανισμούς στις ΗΠΑ, έφερε το πρόγραμμα ποδοσφαίρου της Valencia C.F. στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και την Ελλάδα, το οποίο στοχεύει στην εξάπλωση της εικόνας και της φιλοσοφίας της Valencia C.F. σε όλο τον κόσμο και στη διάδοση της φημισμένης μεθοδολογίας του συλλόγου σε κάθε μέρος του πλανήτη.

Η Valencia C.F. είναι μία από τις πιο επιτυχημένες και μεγαλύτερες ομάδες του ισπανικού και του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Μες τα χρόνια, το club έχει κατακτήσει παγκόσμια φήμη για την παραγωγική ακαδημία νέων της που παράγει ταλέντα παγκόσμιας κλάσης.

Ακαδημίες ποδοσφαίρου

Το GPS Southeast Europe Valencia CF Soccer Program έχει ως στόχο να εντοπίσει, να προπονήσει και να αναπτύξει τους πιο ταλαντούχους νεαρούς ποδοσφαιριστές σε κάθε περιοχή λειτουργώντας ως ένα εκτεταμένο δίκτυο scouting για τη Valencia CF.

Η Ακαδημία του «Ναύπλιο FC 2017», ιδρύθηκε το 2017 με στόχο τη δημιουργία ενός υγιούς και καινοτόμου Συλλόγου στον χώρο του Αθλητισμού, συνεχίζοντας την ιστορία του τοπικού Ποδοσφαίρου του Ναυπλίου. Από πολύ νωρίς, βασικό όραμα της Ακαδημίας ήταν να ενθαρρύνει και να υποστηρίξει τους μικρούς φίλους να ασχοληθούν με τον Αθλητισμό, να έρθουν κοντά στην οικογένεια του «Ναυπλίου 2017» και να γαλουχηθούν με τις κατάλληλες αθλητικές και παιδαγωγικές αξίες. Το αποτέλεσμα ήταν να προπονούνται πάνω από 100 μικροί αθλητές ανά χρονιά δημιουργώντας τις βάσεις για ένα φιλόδοξο και αισιόδοξο μέλλον.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές καλέστε μας στο 6981848619 ή στείλτε e-mail στο [email protected].