ΑθλητισμόςΑρχείο

Γράφει ιστορία ο Οίακας – Αυτοί είναι οι παίχτες που θα δώσουν τη μάχη στην Α2 (Vid)

Τα αποκαλυπτήρια της νέας ομάδας που θα κάνει την παρθενική της εμφάνιση στην Α2 Κατηγορία, έκανε ο Οίακας. Η παρουσιάση των Ναυπλιωτών έγινε στον χώρο του Φουγάρου το βράδυ της Τετάρτης.

Η εκδήλωση είχε τιμητικό χαρακτήρα και για όσους συνέβαλαν την προηγούμενη χρονιά με τις χορηγείες τους στην άνοδο της ομάδας.

Όπως σημειώνει η διοίκηση της ομάδας: «Ο σύλλογός μας προετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει δυναμικά στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας όπου συμμετέχει για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Το Διοικητικό συμβούλιο, απαρτιζόμενο από ναυπλιώτες επιχειρηματίες και πολίτες, οραματιζόμενο ένα μπασκετικό σύλλογο αξιόπιστο και αξιόμαχο, γνωρίζει ότι ο στόχος είναι απαιτητικός.

Η περσινή οικονομική βοήθεια μέσω χορηγιών των πολιτών, των επιχειρήσεων, δημόσιων φορέων και οργανισμών, ήταν ένας από τους πιο σημαντικούς κρίκους της επιτυχίας.

Το ευχαριστώ προσφέρεται με απεριόριστη εκτίμηση και ευγνωμοσύνη προς εσάς, τους περσινούς χορηγούς. Ελπίζουμε να θεωρείτε ότι σταθήκαμε αντάξιοι της προσφοράς σας».

Για τις χορηγίες τους, ευχαριστίες δόθηκαν επίσης στο Δήμο Ναυπλιέων και τον δήμαρχο Δημήτρη Κωστούρο, την Περιφέρεια Πελοποννήσου και την Αντιπεριφέρεια Αργολίδας.

Παρουσίαση Οίακα Φουγάρο

Παρουσίαση Οίακα Φουγάρο

Παρουσίαση Οίακα Φουγάρο

Παρουσίαση Οίακα Φουγάρο

Παρουσίαση Οίακα Φουγάρο

Παρουσίαση Οίακα Φουγάρο