ΑθλητισμόςΑρχείο

Γιατί δεν θα γίνει τελικά το Τρίαθλο Ναυπλίου

Με απόφαση της κοινής Οργανωτικής Επιτροπής των διοργανώσεων Nafpio Energy Triathlon και Tolo Energy Triathlon ανακοινώθηκε πως η διοργάνωση του Τριάθλου Ναυπλίου, που ήταν προγραμματισμένη για τις 22 Σεπτεμβρίου, ματαιώνεται και θα γίνει μια διοργάνωση τριάθλου-multisports στο Δήμο Ναυπλιέων στις 13 Οκτωβρίου στο Τολό.

Η απόφαση πάρθηκε λαμβάνοντας υπόψιν την οργανωτική ιδιαιτερότητα των διοργανώσεων και τους εμπλεκόμενους τοπικούς φορείς με τις αντίστοιχες τεχνικές δυσκολίες που προέκυψαν για δυο διοργανώσεις multisports εντός του Δήμου Ναυπλιέων σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Οι αθλούμενοι που έχουν ήδη πληρώσει για την εγγραφή τους ηλεκτρονικά, μπορούν να ζητήσουν επιστροφή του παράβολου συμμετοχής ή μεταφορά του σε μια από τις αντίστοιχες αποστάσεις της διοργάνωσης στο Τολό (σχετικά επικοινωνείτε στο e-mail της διοργάνωσης [email protected]).

Σε κάθε περίπτωση για τη διοργάνωση του Tolo Energy Triathlon θα πρέπει να γίνει νέα εγγραφή. Η προκήρυξη με όλες τις λεπτομέρειες έχει ήδη αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.energyraces.gr και συγκεκριμένα στο και οι εγγραφές έχουν ήδη ανοίξει.

«Ζητούμε συγνώμη από όλους τους αθλούμενους για την αναστάτωση, αλλά η αλλαγή ήταν επιβεβλημένη προκειμένου να μπορέσουμε να παρέχουμε μια διοργάνωση υψηλών προδιαγραφών. Ευχαριστούμε για την κατανόηση», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.