ΠολιτισμόςΑρχείο

Έργα «νεκρής φύσης» στους Μύλους παρέα με σαρδέλες και καλαμαράκια!

Θα μπορούσε να είναι ένα από τα όμορφα λιμανάκια των γαλλικών Καννών! Εκεί όπου το διεθνές jet set βραβεύει και βραβεύεται, περνάει χαλαρά τον καιρό του και διαμορφώνει άποψη για τον μάταιο τούτο κόσμο.

Θα μπορούσε να είναι στις Κάννες αλλά δεν είναι! Είναι στην Αργολίδα η πανέμορφη παραλία των Μύλων με τα ταβερνάκια της, τις όμορφες ψαρόβαρκες και τη θαυμάσια θέα στον Αργολικό κόλπο, το Ναύπλιο και το Παλαμήδι. Στις Κάννες έχουν απαγορεύσει ακόμη και το κάπνισμα στις παραλίες.

Πολλαπλές βραβεύσεις

Στους όμορφους Μύλους επιτρέπονται όλα, ακόμη και ο στολισμός με έργα «νεκρής φύσης» όπως αυτοί οι απίθανοι κάδοι που ξεχειλίζουν σκουπίδια δίπλα στα τραπέζια όπου Έλληνες και ξένοι επισκέπτες κάθονται να γευτούν τις ψητές σαρδέλες και τα καλαμαράκια, μυρίζοντας το απίθανο θαλασσινό αεράκι.

Το ντεκόρ έχει ξεπεράσει κάθε ρεκόρ θέασης, αφού παραμένει εκεί περισσότερο από δυο εβδομάδες. Με περισσό θράσος οι μαγαζάτορες απευθύνονται στις υπηρεσίες καθαριότητας του Δήμου, αλλά εκείνες ορθώς κωφεύουν!

Πολλαπλές βραβεύσεις

Προφανώς το ντεκόρ θα χρησιμοποιηθεί για τις Ημέρες Πολιτιστικής Κληρονομιάς στην αρχαιότερη πόλη της Ευρώπης, ώστε να βραβευτεί για μια ακόμη φορά, για τις πρωτότυπες διευθετήσεις και διακοσμήσεις των δημόσιων χώρων της!

Πολλαπλές βραβεύσεις

Τόλης Κοΐνης

(Oι φωτογραφίες τραβήχτηκαν στις 11:45 της 26/9/2019)