ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Παραβίασαν αμέσως την συμφωνία

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα μεταξύ του Αντιδημάρχου Νίκου Γκαβούνου, του μέλους της Δημοτικής Ενότητας Άργους Ανδρέα Σαρρή και των ιδιοκτητών γραφείων τελετών του Δήμου Άργους Μυκηνών. Ακολούθησε συζήτηση και ενημέρωση για το θέμα της ρύπανσης της πόλης από την ανεξέλεγκτη επικόλληση αγγελτήριων σε δέντρα και κολώνες.

αγγελτήρια θανάτου

Αποφασίστηκε, για πολλαπλή φορά, ότι δεν θα επιτρέπεται από εδώ και στο εξής η τοιχοκόλληση αγγελτηρίων σε άλλα σημεία, πλην των ειδικών πλαισίων που θα τοποθετηθούν από τις υπηρεσίες του Δήμου άμεσα μετά από την υπόδειξη των σημείων από τους ιδιοκτήτες των γραφείων.

Η πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής αντιμετωπίστηκε πολύ θετικά από τους ιδιοκτήτες των γραφείων τελετών του Άργους , οι οποίοι διαβεβαίωσαν τους εκπροσώπους του Δήμου, ότι θα συνεργαστούν και ταυτόχρονα θα αναλάβουν την ευθύνη να απομακρύνουν άμεσα όλα τα παλιά αγγελτήρια από τις κολώνες του κέντρου της πόλης.

αγγελτήρια θανάτου

Δεν πέρασαν όμως παρά μόνο λίγες ώρες από την συμφωνία και κάποιοι φρόντισαν δυστυχώς να την παραβιάσουν αμέσως. Φαίνεται πως ήρθε η ώρα ο Δήμος να δείξει το σκληρό του πρόσωπο επιβάλλοντας πρόστιμα.