ΠολιτικήΑρχείο

Κουρτέλης και Δημαράκης από την Αργολίδα στην Κεντρική Επιτροπή της ΟΝΝΕΔ

Δύο εκπροσώπους εξέλεξε η Αργολίδα στην Κεντρική επιτροπή της ΟΝΝΕΔ μέσα από μία δύσκολη εκλογική μάχη. Πρόκειται για τους Κώστα Κουρτέλη και τον Σαράντο Δημαράκη.

Ο Κώστας Κουρτέλης μετά την επανεκλογή του σημείωσε:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους όσους με στήριξαν στην εκλογή μου για δεύτερη συνεχόμενη φορά στην Κεντρική Επιτροπή της ΟΝΝΕΔ. Η ευθύνη μεγαλώνει και το αποτέλεσμα δικαιώνει όλες τις θυσίες των τελευταίων χρόνων.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω επίσης όλους τους συνεργάτες μου που πορευτηκαμε μαζί όλα αυτά τα χρόνια και για την δική τους εκλογή αλλά και όσους αγκάλιασαν την προσπάθεια αυτή το τελευταίο διάστημα.

Συνεχίζουμε λοιπόν γιατί η εκπροσώπηση των νέων δεν είναι εύκολη υπόθεση, καθώς οι ανησυχίες και οι αγωνίες των καιρών είναι πολλές.

Κλείνοντας ήταν το τελευταίο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ για τον Karasarinis Andreas οπότε δεν θα μπορουσα να μην τον ευχαριστήσω για όλα όσα κατορθώσαμε τόσο στην οργάνωση πρότυπο της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ αλλά και στην οργάνωση της ΟΝΝΕΔ όλα αυτά τα χρόνια.

Συνεχίζουμε την καθημερινή δουλειά γιατί η γενιά μας αξίζει περισσότερα».

Τα συγχαρητήριά του και στους δύο δίνει ο Πρόεδρος Τ.Ο. Ερμιονίδας της ΝΔ Χρήστος Προσίλης που ήταν και υποψήφιος βουλευτής Αργολίδας με την Γαλάζια Παράταξη στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές:

Χρήστος Προσίλης

«Με αφορμή το 12ο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ, και τις εκλογές για την ανάδειξη του συμβουλίου της Κ.Ε. και των αντιπροσώπων της ΟΝΝΕΔ στην Π.Ε. της Νέας Δημοκρατίας, θα ήθελα να συγχαρώ ιδιαιτέρως τους νέους μας με καταγωγή από την Αργολίδα, Δημαράκη Σαράντο και Κουρτέλη Κωνσταντίνο για την εκλογή τους στην Κ.Ε. της ΟΝΝΕΔ.

Τους εύχομαι από καρδιάς καλή θητεία και καλή δύναμη, και εις ανώτερα.

Αποτελεί για όλους εμάς ελπιδοφόρο μήνυμα το γεγονός ότι νέοι άνθρωποι από τον τόπο μας, δραστηριοποιούνται στην πολιτική, και βάζουν τα θεμέλια για την Νέα Δημοκρατία και την Ελλάδα του αύριο, και θα χαρώ να δω την Αργολίδα στο μέλλον να πρωταγωνιστεί στην κεντρική πολιτική σκηνή της χώρας μας!»