ΡεπορτάζΑρχείο

Ανεξέλεγκτη η κατάσταση στη Νέα Κίο: Γρονθοκόπησαν και λήστεψαν ηλικιωμένη στη μέση του δρόμου!

Μια ακόμα ληστεία έγινε σήμερα το απόγευμα στη Νέα Κίο σε βάρος μιας ηλικιωμένης γυναίκας. Ο θρασύτατος ληστής έπιασε την 78χρονη στον δρόμο, έξω από το σπίτι της, την γρονθοκόπησε, την έσυρε στο πεζοδρόμιο και της άρπαξε από τον λαιμό τα χρυσαφικά που φορούσε στο λαιμό της.

Η γυναίκα αντιστάθηκε όσο μπόρεσε και ευτυχώς είναι καλά στην υγεία της, ζαλισμένη και σοκαρισμένη από το χτύπημα που δέχθηκε.

Το θράσος των παραβατικών δεν έχει όρια, δεν διστάζουν να ασκήσουν βία και να ληστέψουν ακόμα και μπροστά σε κόσμο, στη μέση του δρόμου!

Όπως δήλωσε συγγενής της παθούσας: «Χτυπήσανε τη θεία μου δίπλα στο πατρικό μου. Ήταν έξω στο δρόμο, της ρίξανε μπουνιά και την σύρανε στο πεζοδρόμιο για να της κλέψουν τα χρυσαφικά από το λαιμό στις 17:30 το απόγευμα. Θέλω να ενημερώσω τον Δήμο Άργους Μυκηνών, την Κοινότητα Νέας Κίου και την Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας ότι ο κόμπος έφθασε στο χτένι. Από εδώ και πέρα ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του».

Σύμφωνα με τους καταγγέλοντες ο δράστης είναι Ρομά.

Να σημειωθεί πως το περιστατικό συνέβη μερικές ώρες μετά τις συσκέψεις που πραγματοποιήθηκαν σε Δήμο και Κοινότητα για την παραβατικότητα των Ρομά στην περιοχή. 

Αγανακτισμένοι οι κάτοικοι, προγραμματίζουν συγκέντρωση στη πλατεία της Νέας Κίου την Τετάρτη για να συζητήσουν το θέμα της παραβατικότητας στην περιοχή.