ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Οι σούβλες με τα σκυλιά του Μπαρού, πήραν Πανελλαδική έκταση (Video)

Πανελλήνια έκταση πήραν οι δηλώσεις του αντιδήμαρχου Ναυπλίου Ραφαήλ Μπαρού για τους πρόσφυγες. Δημοσιεύματα σε όλη τη χώρα αναπαράγουν τα όσα συνέβησαν στο δημοτικό συμβούλιο του Ναυπλίου της Πέμπτης.

Ο κος Μπαρού, γνωρίζοντας προφανώς ότι η δήλωσή του θα προκαλέσει αντιδράσεις και για να μην εμπλέξει το δήμαρχο Δημήτρη Κωστούρο, διευκρίνισε ότι τοποθετείται ως Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίου.

Μερικά από τα δημοσιεύματα:

ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ: Ρατσιστική τοποθέτηση του αντιδήμαρχου Ναυπλίου: Δεν μπορούμε εμείς το Πάσχα να ψήνουμε αρνιά και οι μετανάστες σκύλους

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ: Ναύπλιο: «Δεν μπορούμε εμείς το Πάσχα να ψήνουμε αρνιά και οι μετανάστες σκύλους»!

ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ: Χαμός στο Ναύπλιο για το μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε εμείς το Πάσχα να ψήνουμε αρνιά και οι μετανάστες σκύλους»!

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Αντιδήμαρχος Ναυπλίου: Αν το Πάσχα σουβλίζω αρνί κι ο άλλος τον σκύλο;

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Είπε συγκεκριμένα μεταξύ άλλων:

Πώς αντιμετωπίζουμε ως κοινωνία του Ναυπλίου αν έρθουν πραγματικά μετανάστες να εγκατασταθούν μέσα στην πόλη. Τι σημαίνει αυτό τουριστικά, για την οικονομία της πόλης, για τις διαφορετικές φυλετικές καταβολές του καθενός με ότι συνεπάγεται αυτό. Δηλαδή εγώ το Πάσχα να σουβλίζω αρνί και ο άλλος να σουβλίζει το σκύλο;

Όλα αυτά πρέπει να τα δούμε. Δεν είναι τόσο απλά. Να βάλουμε το θέμα στη σωστή διάσταση και έτσι να το δούμε. Μην το επικεντρώνουμε μόνο στο στρατόπεδο.