ΡεπορτάζΑρχείο

Στον εισαγγελέα για το τροχαίο με τους δύο νεκρούς στη Δαλαμανάρα (Video)

Αυτό δεν πρόκειται να το καταπιούμε. Όσος χρόνος και να περάσει. Κάνουμε υπομονή γιατί πιστεύουμε ότι θα βρεθεί η λύση. Να μην αδικηθούμε. Αυτό δεν θα το ανεχθούμε. Έχουμε στοιχεία, που στο τέλος θα μιλήσουν τα στοιχεία αυτά. Απλά περιμένουμε από τη δικαιοσύνη.

Με αυτά τα λόγια ο θείος του οδηγού του αυτοκινήτου που έπεσε σε τσιμεντένιο στύλο στη Δαλαμανάρα έχοντας νωρίτερα συγκρουστεί με περιπολικό, Βασίλης Ζαφειρόπουλος, επιμένει μετά τον πατέρα Σπύρο Δημητρόπουλο, ότι οι συνθήκες του δυστυχήματος δεν είναι ξεκάθαρες.

Ο κος Ζαφειρόπουλος δηλώνει ότι σήμερα αυτός και η οικογένεια του νεκρού οδηγού Αλέξανδρου Δημητρόπουλου θα επισκεφθούν τον εισαγγελέα Ναυπλίου και θα τον παρακαλέσουν να ζητήσει τους διαλόγους των αστυνομικών από τους ασυρμάτους.

Στη συνέντευξή του στο anagnostis.org δηλώνει: «Αισθανόμαστε πάρα πολύ αδικημένοι. Υπάρχουν πολλά ερωτηματικά».

Και αναρωτιέται, «γιατί η τροχαία δεν ενημέρωσε αμέσως την οικογένεια. Ήθελαν κάποιο χρόνο για να καλύψουν κάτι; Ακόμα και το πρωί στο νοσοκομείο δεν είπε κανείς ότι στο τροχαίο ενεπλάκη και περιπολικό. Και γιατί πήραν τα αυτοκίνητα από το σημείο του τροχαίου, πριν ειδοποιηθούν οι συγγενείς; Γιατί δεν μας ειδοποίησαν να φέρουμε εμπειρογνώμονες στο σημείο; Πιστεύουμε ότι δεν μας ενημέρωσαν γιατί χρειάζονταν χρόνο για να καλύψουν τα λάθη τους», λέει μεταξύ άλλων.
 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO:

Διαβάστε Επίσης: Περιπολικό χτύπησε το αυτοκίνητο με τους δύο νεκρούς στη Δαλαμανάρα, καταγγέλλει ο πατέρας του οδηγού (Video)